Paulien Cornelisse

Om mij moverende redenen (reprise)
24 okt
-
5 feb
Data & tickets
 • wo 24 okt
  20:15 - 21:45
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest
 • di 5 feb
  20:15 - 21:45
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest

Wat zegt het over je als je een spiegel in de wc hebt hangen? Wat is er aan de hand met mensen die te hard 'eh' zeggen? Paulien Cornelisse brak door met haar boeken (o.a. Taal is zeg maar echt mijn ding). Haar programma Om moverende redenen werd met luid onthaal door de pers ontvangen.

''Cornelisse levert een aanstekelijk staaltje vakkundig doordraven om op de chaos van het leven kracht bij te zetten.'' Theaterkrant

Wat zegt het over je als je een spiegel in de wc hebt hangen? Wat is er aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen? En hoe verhoudt de wens tot het hebben van groene vingers zich tot het daadwerkelijk hebben van groene vingers? In haar vierde voorstelling, Om mij moverende redenen, zal Paulien in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken. Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom.

Paulien Cornelisse won de Neerlands Hoop Prijs voor Dagbraken en werd genomineerd voor de Poelifinario voor Maar ondertussen. Verder is ze schrijfster van de bestsellers Taal is zeg maar echt mijn ding, En dan nog iets en De verwarde cavia.

Recensies

 

AD ★★★★
Volkskrant ★★★★
NRC ★★★
Het Parool ★★★★
Caberet.nl ★★★

Credits

van en met Paulien Cornelisse

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie