A Christmas Carol

STET
21 dec
-
23 dec
Data & tickets
 • vr 21 dec
  20:30
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2
  Geweest
 • za 22 dec
  20:30
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2
  Geweest
 • zo 23 dec
  15:00
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2
  Geweest

[English text below] De Britse verhalenverteller Ashley Ramsden wekt de vrek Scrooge op fenomenale wijze tot leven. Na het bezoek van drie geesten komt de gierige Scrooge tot het inzicht dat een leven van geven beter is dan van nemen. Voor het eerst snapt hij de kerstgedachte en betert hij zijn leven. Een heerlijke voorstelling om helemaal in de kerstsfeer te komen.

A Christmas Carol - Het Nationale Theater
A Christmas Carol - Het Nationale Theater
A Christmas Carol - Het Nationale Theater

Het is inmiddels een traditie. STET brengt al enige jaren in de Kerstperiode dit bijzondere verhaal van Dickens. De Britse verhalenverteller Ashley Ramsden wekt de wrek Scrooge tot leven. Na een bezoek van drie geesten komt hij tot inkeer dat een leven van geven beter is dan van nemen.

 

English

It is now a tradition. Christmas cannot start without A Christmas Carol. This year for the first time in Theater aan het Spui. This special and moving story by Charles Dickens is brought to life by British storyteller and actor Ashley Ramsden. After the visits of the three ghosts of the past, present and the future, Scrooge realises that giving is far more rewarding than taking.

During the season STET raises funds for charities like the Spierfonds, the Walkabout Foundation and Create the Bridge. A wonderful and inspiring evening to get you totally in the Christmas mood.

Credits

performed and told by Ashley Ramsden

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie