Vaarwel (2+)

Malou van Sluis
22 apr
10:00 - 11:30
 • ma 22 apr
  10:00 - 10:45
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
 • ma 22 apr
  11:30 - 12:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs

Een muzikaal avontuur over een zee van dromen, voor iedereen die zich wel eens alleen voelt.

Een groot, leeg strand. Een oceaan die golft en klotst.
De wind waait de mensenstemmen weg.
Een duinpan vol muziek, een stormboot.
Een onverwachte ontmoeting met een zeebeest dat spettert en briest.
We springen samen in het diepe, verruilen het strand voor het blauwe land.
We vieren de vriendschap, al is het maar voor even.
Tot je weer moet gaan.
Vaarwel!

Geselecteerd voor Het Nederlands Theater Festival Jong 2018 als één van de beste voorstellingen van het afgelopen theaterseizoen.

Onderdeel van:
Peuters & kleuters

Vaarwel is een beeldende muziektheatervoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar, geïnspireerd op het prentenboek De Kleine Walvis’van Benji Davies. Een fantasierijke voorstelling over verlangens voelen, en missen moeten. Over vrienden vinden en afscheid nemen.

Malou van Sluis
Malou maakt intieme, eigenzinnige en fantasierijke voorstellingen waarbij het publiek dicht op de huid van de actrice zit. Haar voorstellingen kenmerken zich door een toegankelijke vorm en speelstijl. Eerder maakte Malou de succesvolle solo voorstelling We hebben er een geitje bij (2+) en de duo voorstelling In de Verte (2+) i.s.m. Judith Sleddens.
“Malou kan als geen ander met weinig woorden, middelen en mooie bewegingen de kinderen meenemen op een wonderlijke reis. [..] Haar voorstellingen zijn inhoudelijk sterk en hebben een hoge spelkwaliteit.” - Ingrid Wolff (artistiek leider Festival 2 Turven Hoog)

Recensies

★★★★★ De Theaterkrant
" VaarWel is een fantasierijk theaterstuk dat met gemak en minimale middelen alle leeftijden meeneemt in de magie van theater. De sterke regie van Frederieke Vermeulen maakt VaarWel tot een fantasierijk schouwspel waarvan je niet wil dat het eindigt, maar waar je aan het einde blij bent dat je het niet hebt gemist."

Credits

 

Spel: Malou van Sluis 
Regie: Frederieke Vermeulen

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie