Bye Bye Baby (10+)

Maas theater en dans
29 mrt
19:30
  • vr 29 mrt
    19:30 - 20:30
    Zaal 3, Den Haag
    Zaal 3

Op een dag is alles ineens anders. Gisteren was je nog de oudste en begreep je alles. Vandaag ben je de jongste en snap je er niets meer van. Je wist dat dit moment zou komen, maar je had er toch een heel ander idee bij. Zelfs de normaalste dingen zijn ingewikkeld. Hoe moet dit? En waarom heeft niemand je dit verteld?

Onderdeel van:
Vanaf 5 jaar

In groep 8 was Nastaran de stoerste van de school en wilde iedereen haar vriend zijn. In de brugklas transformeerde ze naar een heel verlegen meisje dat met niemand durfde te praten. Haar nieuwe voorstelling Bye Bye Baby gaat over de grote overgangen die ieder mens in zijn leven doormaakt. Zoals die grote overgang van de basisschool naar de middelbare.
 

In Bye Bye Baby proberen twee mensen het hoofd boven water te houden in een decor vol bizarre obstakels en hindernissen. Een fysieke, humoristische en humeurige voorstelling voor de laatste klassen van de basisschool, voor brugklassers en voor iedereen die een grote verandering doormaakt.
 

Nastaran over Bye Bye Baby:
“Voor mij gaat het eigenlijk over alle grote transities in een mensenleven. Of we nu naar de middelbare school gaan, afstuderen of een eerste kindje krijgen, telkens moeten we het wiel opnieuw uitvinden. “
 

Recensies

★★★★ Volkskrant “Een meeslepend brugklasdrama waarin menig toeschouwer zich zal herkennen.”

Credits

Van: Nastaran Razawi Khorasani
Met: Nastaran Razawi Khorasani en Nina Fokker
Licht: Gé Wegman
Dramaturgie: Tobias Kokkelmans
Coaching: Moniek Merkx
Campagnebeeld: Roosmarijn Knijnenburg

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie