Hamlet (8+)

Theater Rotterdam Familie
28 feb
-
3 mrt
Data & tickets
 • do 28 feb
  19:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest
 • vr 1 mrt
  19:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest
 • za 2 mrt
  19:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest
 • zo 3 mrt
  14:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest

Na succesvoorstellingen als Woef Side Story, Snorro, De Gelaarsde Poes en Lang en Gelukkig brengt regisseur Pieter Kramer nu Shakespeares stuk-der-stukken. Een theatraal feest vol haastverkledingen, kolderieke knokpartijen en swingende songs. Waar je bij moet zijn. Of niet te zijn. Nee, wees er maar bij.

Het zit de Deense puberprins Hamlet niet echt mee. Hij raakt zijn pa kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder, zijn vriendinnetje Ophelia begrijpt hem niet meer en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die voor een flinke uitdaging staat.

Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. En… we verklappen het alvast, bijna iedereen gaat dood. Maar geen zorgen: we houden het gezellig, want Pierlala en Ger Geraamte zijn jullie gastheren!

Let op: vanaf 8 jaar!
Onze familievoorstellingen zijn altijd al geschikt geweest voor 8 plus. Vaak komen ouders of grootouders toch met jongere kinderen naar de voorstellingen. Bij Hamlet de familievøørstelling is dat niet gewenst. Hoewel ook Hamlet een soort sprookje is, kunnen kids onder de 8 beter een jaartje overslaan, want dit jaar wordt het allemaal net iets spannender en stoerder…
 

Recensies

De Volkskrant ★★★★
" Hamlet, de familievøørstelling is een geoliede lachmachine: regisseur Pieter Kramer bewijst dat hij ongeacht het bronmateriaal een feestje kan bouwen"
 

Het Parool
" Vaart, humor, muzikaliteit en intrige komen hier op slimme wijze bij elkaar."

Credits

Regie Pieter Kramer
Tekst Don Duyns
Liedteksten Alex Klaasen
Spel Mattias Van de Vijver, Sofie Porro, Wart Kamps, Dick van den Toorn, Han Oldigs, Ali Ben Horsting, Erwin Dörr, Thomas Dudkiewicz, Abdelkarim el Baz

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie