Eenzame begeerte

Theatergroep Suburbia
wo 10
januari
  • wo 10 jan
    20:15
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 2

Een broeierige eerste ontmoeting tussen een jonge man en vrouw. Twintig jaar later en duizenden verwijten verder leven zij een giftig huwelijk. 

De cast

Quote

Gek ben jij om het aan te leggen met iemand zoals ik.

Rauw acteursduel over liefde, lust en venijn

Onderdeel van:
TK Serie 1

De broeierige eerste ontmoeting op het strand tussen een jonge man en een vrouw, Thomas en Marie. Twee hunkerende lichamen wanhopig op zoek naar iemand om wat warmte van te stelen. En dan, twintig jaar later en duizenden verwijten verder, leven ze een giftig huwelijk.

Eenzame begeerte wordt gespeeld door Lotje van Lunteren en Stefan Rokebrand. De twee acteurs speelden in 2015 naast elkaar in Suburbia's zomervoorstelling Ploegen.

Het jonge regietalent Olivier Diepenhorst regisseert Eenzame begeerte. De voorstelling is gebaseerd op een tweeluik (Lunch en De boog van Ulysses) van Steven Berkoff, enfant terrible van het Britse theater.

"Cynisch en verleidelijk toneelspel" **** de Volkskrant

"Briljante teksten van Berkoff, in een al even briljante vertaling van Ingmar Heytze, staan haaks op het Ken-en-Barbie-decor." **** Theaterkrant

"De sterke acteurs en de wrange poëzie, tillen deze sappige voorstelling ver boven een gemiddeld relatiedrama uit." **** Trouw

“In een zorgvuldige regie maakt Olivier Diepenhorst er een verbale tennismatch van.” **** Parool

"Prachtige, verstilde momenten creëren op het toneel: dat kán regisseur Olivier Diepenhorst.”
*** NRC
 

Gek ben jij om het aan te leggen met iemand zoals ik.
Thomas

Credits

Regie Olivier Diepenhorst
Met Lot van Lunteren, Stefan Rokebrand