De Gruffalo (3+)

Meneer Monster
10 nov
 • zo 10 nov
  10:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
 • zo 10 nov
  11:30
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Het razend populaire boek van Julia Donaldson en Axel Scheffler komt tot leven met de mannen van Meneer Monster. Een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor de hele familie.

Bekend van o.a. de hitvoorstellingen ‘Over een kleine mol’, ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’.

Een spannende fysieke slapstickvoorstelling de hele familie.
Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen... Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel?

Meneer Monster boe!
Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Meneer Monster is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief.

Credits

Regie Hans Thissen
Met Olaf van de Ven, Christiaan Bloem, Chris Koopman, Stijn Hoes, Gerold Guthman of Nard Verdonschot

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie