Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2+)

Meneer Monster
29 sep
 • zo 29 sep
  10:00 - 10:40
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
 • zo 29 sep
  11:30 - 12:10
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren.... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Een hilarische slapstickvoorstelling voor de hele familie naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Over een kleine mol... is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Van de makers van De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen.

Meneer Monster
Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap dat met haar producties een blijvende meerwaarde binnen het Nederlandse jeugdtheater wil worden. Ze bewerken internationale jeugd-bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘Pixar theater' vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.

Credits

Cast Stijn Hoes, Jorgen Scholtens, Erwin Dörr, Joost Kramer, Jan Willem van Beusekom (de voorstelling wordt gespeeld door twee van bovenstaande acteurs)
Eindregie Henk de Reus
Kostuum en decor Anneloes van Assem

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie