Zachtjes gaan de paardenvoetjes (2+)

Ageeth de Haan
24 nov
 • zo 24 nov
  10:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
 • zo 24 nov
  11:30
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs

Muziektheater voor de sinterklaasperiode

Het muziektheaterprogramma Zachtjes gaan de paardenvoetjes is geïnspireerd op het gelijknamige prentenboek met cd, gemaakt door Ageeth de Haan en illustrator Noëlle Smit. In een warme sfeer zingt Ageeth de Haan de allerleukste traditionele en zelfgeschreven Sinterklaasliedjes.

Tussen de liedjes door vertelt ze het verhaal van Pietje Moe die met Sinterklaas mee wil naar Nederland en daar alles wil leren. In grappige en soms ontroerende scènes leert Ageeth Pietje Moe hoe het allemaal moet en de kinderen helpen mee. Tijdens deze voorstelling wordt Ageeth begeleid door Peer Thielen op gitaar.
De voorstelling Zachtjes gaan de paardenvoetjes brengt bij kinderen en (groot)ouders weer even het ouderwetse Sinterklaasgevoel terug. Uit volle borst meezingen mag!

Goed om te weten: Ageeth neemt geen Sint en Pieten mee! Ze komen in het verhaal op bezoek, in de liedjes en het grote achterdoek.

Credits

Regie Hans Thissen
Zang Ageeth de Haan
Gitaar Peer Thielen
Decor en vormgeving Noelle Smit

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie