Le Bal

Jakop Ahlbom Company
29 mei
20:15
  • wo 29 mei
    20:15 - 22:45
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

Een nieuwe, spektakelvoorstelling van Jakop Ahlbom, de maker van HORROR, Innenschau en Lebensraum. U ziet een dwarsdoorsnede van hoe we (samen)leefden in de afgelopen 100 jaar. Ahlbom creëert een danslokaal waarin de mensen samenkomen, op zoek naar liefde, gezelschap, vertier. Ze dansen, flirten, maken ruzie en vervelen zich. Een mix van mime, dans, slapstick, special effects en vervreemdende, betoverende en poëtische elementen.

Met live muziek van Alamo Race Track!

Le Bal

Gedurende de voorstelling zien we de tijd verstrijken. Ahlbom laat zich voor de voorstelling onder meer inspireren door de film Le Bal van Ettore Scola. Dit bijzondere spektakel zal in zijn eigen kenmerkende en beeldend-fysieke stijl uitgevoerd worden, met een mix van mime, dans, slapstick, special effects en vervreemdende, betoverende en poëtische elementen. Het geheel wordt muzikaal ondersteund met bekende wereldhits, live uitgevoerd door de band Alamo Race Track.


 

Wereldtoneel

De vaak woordeloze, beeldende en fysieke voorstellingen van Jakop Ahlbom veroveren het wereldtoneel en spreken alle soorten publiek aan, van kenners tot nieuw publiek, van oud tot jong, van groot tot klein en alles daartussenin.

Credits

Naar The Picture of Dorian Grey (Oscar Wilde)
Concept en regie Jakop Ahlbom
Live muziek Alamo Race Track
Regie: Christophe Coppens
Met o.a.: Bram van der Heijden, Veerle van Overloop, Bien de Moor e.a.
 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie