Bert Visscher

Hij wordt vanzelf moe
21 mei
-
22 mei
Data & tickets
 • di 21 mei
  20:15 - 22:35
  Reprise
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
 • wo 22 mei
  20:15 - 22:35
  Reprise
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal

Bert Visscher komt terug! Wegens groot succes is zijn voorstelling Hij wordt vanzelf moe wederom te zien in de Koninklijke Schouwburg. Bert doet al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Opnieuw duikt hij vol goede moed een zelfgecreëerde puinhoop in.

Wees nou eerlijk, Visschertje doet toch al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Zo nam hij u mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden,verlaten stations en bordelen. Telkens vol vuur proberen om te redden wat er eigenlijk niet meer te redden viel.

Maar hij zal het wel nooit leren. Opnieuw dreigt de puinhoop. Zo horen we verhalen over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. En dat is vreemd. Een zigeuner heeft immers geen thuis , anders is het geen zigeuner meer. En moeten de woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen voor groene strijkstroom.

Nou ja ,zoek het maar uit zou je dan denken. Maar nee hoor, Visscher stort zich er weer vol in. Maar wel vol goede moed natuurlijk. Immers; met de smoel richting zon valt de schaduw altijd achter je. En ach, je moet maar zo denken ; als alles, echt alles op je afkomt, rijd je waarschijnlijk aan de verkeerde kant.

Credits

Van en met Bert Visscher

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie