Single Camping

Tjitske Reidinga, Ilse Warringa e.a.
17 mei
-
18 mei
Data & tickets
 • vr 17 mei
  20:15 - 23:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
 • za 18 mei
  20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal

Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap en Ilse Warringa (bekend van De Luizenmoeder) schitteren komend seizoen in de nieuwe komedie Single Camping. Marije Gubbels schreef deze muzikale tragikomedie over de lusten en vooral lasten van singles (met of zonder kinderen) tijdens de zomervakantie op een camping met een uniek 'Happy Singles-concept'.

Op zaterdag 18 mei vindt er een Ladies Night plaats voorafgaand aan de voorstelling. Voeg de Ladies Night toe aan uw bestelling na het kiezen van uw stoelen (€7,50 p.p.).

Wat als je net gescheiden bent en je zit opeens een halve zomer in je eentje opgescheept met je kinderen? Of wat als je ze juist tegen je zin een halve zomer moet missen? Wat als je – met of zonder kinderen – niet alleen kampt met een flink minderwaardigheidscomplex, maar ook met een zwaar verwaarloosd libido? Wat doe je als je een bedroevend lege bankrekening hebt en een hekel aan kamperen, maar er toch even uit moet? Dan ga je naar.. een camping. Speciaal voor Singles.

 

 

Over de voorstelling
Producent Inge Bos: “Single Camping is zo’n voorstelling waarvan je denkt: Waarom is die niet eerder gemaakt? Dit is zo’n goed idee! Kamperen zit in onze oer-Hollandse vezels, Nederlanders zijn regelrechte kampeer-kampioenen, we vertoeven maar wat graag in een caravan of tent, tussen de primitieve gasstelletjes, zanderige luchtbedden en niet schoon te krijgen plastic mokken en borden. Single Camping gaat dé kampeerkomedie van 2019 worden.”
 

Regisseur Marije Gubbels: “'Met Single Camping heb ik een voorstelling voor ogen die op licht schurende wijze de terreur van het begrip 'Happy Single’ uitvergroot. Een camping is daarvoor de arena bij uitstek: alles schreeuwt om ontspanning, terwijl al die singles natuurlijk stijf staan van de frustratie en de opgekropte verlangens. En ja, daar word ik dan meteen heel vrolijk van!”.

 

Credits

Concept Marije Gubbels, Rop Verheijen en Ilse Warringa
Regie en tekst Marije Gubbels
Met Tjitske Reidinga, Peter Blok, Ilse Warringa , Rop Verheijen en Elise Schaap

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie