Rayen Panday

Fenomeen
16 mei
20:15
  • do 16 mei
    20:15 - 21:45
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

Rayen Panday brak in 2016 door met zijn voorstelling Niet verder vertellen. Nu is het zo ver: Rayen maakt met Fenomeen de voorstelling die het hele spectrum omvat. De voorstelling is persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd. 

Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per se zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen Panday vindt zichzelf absoluut géén fenomeen. Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.

10 jaar na debuut
In 2008 debuteerde én won Rayen Panday de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. In 2016 brak Rayen definitief in Nederland door met de voorstelling Niet Verder Vertellen en is hij momenteel één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld. Tien jaar na zijn debuut en vele optredens in binnen- en buitenland later is het zo ver: Rayen maakt met Fenomeen de voorstelling die het hele spectrum omvat: persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd.

Recensies

 

NRC
“Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid” ⭐⭐⭐⭐ 

Theaterkrant
“Panday kan het allemaal.” 
“Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt” 

Theaterparadijs
“Want een talent is het. Een heel groot talent.” ⭐⭐⭐⭐⭐ 
“Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.” ⭐⭐⭐⭐⭐ 
“Rayen Panday, een fenomeen” ⭐⭐⭐⭐⭐ 

Credits

Van en met Rayan Panday

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie