Miss Montreal

Theaterconcert: Fu-Fu-Fuck it
15 mei
20:15
  • wo 15 mei
    20:15 - 22:25
    Royal Club Nights
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

Miss Montreal, de band onder leiding van Sanne Hans, keert terug naar de Koninklijke Schouwburg! Haar nieuwe theatershow gaat over alle ervaringen die Sanne de afgelopen twee jaar heeft opgedaan. Vallen en opstaan en vooral leren jezelf te blijven (en schijt te hebben) in een hectische wereld met veel onzekerheden.

Een lach en een traan
Sanne zou Sanne niet zijn, als ze zich hier niet met humor doorheen heeft geslagen dus het wordt een heerlijke avond met humor maar ook openhartigheid over de wat minder leuke kant van haar leven. Geheid een traantje wegpinken, maar zoals altijd met een lach naar huis!
 

Miss Montreal
Afgelopen jaren stonden voor Miss Montreal in het teken van The Voice Of Holland (Sanne heeft 3 seizoenen lang in de bekende rode stoel plaats genomen als coach), een EP met hele mooie persoonlijke liedjes, hits als Writing Stories en A Million Ways, een uitverkochte club tour en zoals gebruikelijk elke zomer op heel veel festivals spelen.

Credits

Van en met Miss Montreal

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie