De ouds & nieuws show 2017

Het Zuidelijk Toneel / Orde van de Dag
zo 31
december
  • zo 31 dec
    19:00
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

Een manische wervelshow over alles in 2017

In een tijdperk waarin kranten deprimerend zijn en Facebook uit zijn voegen barst van het fake nieuws, is de actualiteit volgen slecht voor je humeur. Trek je terug in je eigen Lala-land en sluit je af van dat wat onbelangrijk is. Laat de duiding maar aan ons over. Want in december brengen we je het complete jaaroverzicht van 2017.

De cast

Ieder jaar weer worden de acteurs, muzikanten en schrijvers van de Ouds & Nieuws Show voor de onmogelijke taak gesteld om alle diplomatieke rellen, verkiezingsspecials en tweets van Donald Trump in één vorm te vangen. Wordt het bijtende humor, spitsvondig theater, nuchtere analyses of absurde moraliteit; we zijn er nog niet over uit. Maar hé, het jaar is ook nog niet ten einde.

De Ouds & Nieuws Show 2017 is je jaarlijkse aanbevolen hoeveelheid nieuws, gebracht door zeven jonge prutsers die er ook maar het beste van proberen te maken.

Jaaroverzichten oubollig? Niet als het aan de jonge honden van Orde van de Dag ligt. Twee muzikanten, drie acteurs, vier schrijvers en één regisseur annex spreekstalmeester zorgen voor een overrompelde mix van sketches, improvisaties, columns, gedichten, toneelscènes en verrassend goede liedjes.

Credits

van en door Frank van Kasteren, Mark Kraan, Michiel Lieuwma, Greg Nottrot, Marcel Osterop, Jibbe Willems, Daan Windhorst
artistiek advies Piet Menu

© Het Nationale Theater

powered by Peppered