De ouds & nieuws show 2017

Het Zuidelijk Toneel / Orde van de Dag
31 dec
19:00
  • zo 31 dec
    19:00 - 20:50
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal
    Geweest

Er is te veel nieuws. En het beweegt ook zo snel. Het ene moment pronkt het bovenaan je tijdlijn, het volgende moment wordt er vis in verpakt, en weer het volgende moment blijkt die vis een plantaardig product van de Vegetarische Slager. Alleen al up-to-date blijven is een voltijdbaan geworden. Een verdrietige, uitputtende voltijdbaan. De Orde van de Dag voelt met je mee en bouwt een vuurtoren voor iedereen die verdwaald is in het nieuwslandschap: de Ouds & Nieuws Show!

 

De Orde van de Dag zet de tijd stil en werpt een blik terug op een krankzinnig jaar. Met een waanzinnige nieuwsreconstructie, tot de nok gevuld met scènes, powerpointpresentaties, gedichten, gedachten en liedjes. We vertellen je hoe alles in elkaar haakt, van Rutte 3 tot Weinstein, van Catalaanse onafhankelijkheid tot genderneutrale toiletten, en van La La Land tot panda’s.

 

Zo zetten we alles wat in 2017 gebeurde even voor je op een rijtje. Zodat jij met een opgeruimd hoofd 2018 in kan. En die hele nachtmerrie weer opnieuw kan beginnen!

 

 

Geniet voorafgaand van een feestelijk diner!

Om uw bezoek nog feestelijker te maken kunt u deze avond exclusief dineren in onze Theater Brasserie met ons exclusieve 2-gangen arrangement. Een 2-gangen diner met vooraf een glas bubbels met een amuse en achteraf koffie of thee.
Wasserman in de Koninklijke Schouwburg is voor avondvoorstellingen geopend vanaf 17.30 uur. Reserveer direct bij aanschaf van uw kaarten online of via de kassa, of maak een reservering op een later moment via wasserman@hnt.nl of (070) 356 53 56.


Feestelijk borrelarrangement

Kies aansluitend op de voorstelling voor een luxe borrelarrangement in Wasserman. Met dit feestelijke borrelarrangement wordt er na afloop van de voorstelling een tafeltje voor u gereserveerd in onze Theater Brasserie. Hier staan uw hapjes en uw drankje voor u klaar. Heeft u al kaarten voor de voorstelling? U kunt ook los het arrangement bestellen.

 

Credits

van en door Frank van Kasteren, Mark Kraan, Michiel Lieuwma, Greg Nottrot, Marcel Osterop, Jibbe Willems, Daan Windhorst
artistiek advies Piet Menu

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie