zo 2 dec - zo 10 mei

Peter Heerschop

De Alles Komt Goed Zondagmiddag Show
2 dec
-
10 mei
 • zo 9 feb
  15:30
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Foyer
 • zo 15 mrt
  15:30
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Foyer
 • zo 10 mei
  15:30
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Foyer
 • zo 12 mei
  15:30 - 18:00
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Foyer
 • zo 29 sep
  15:30
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Foyer
 • zo 1 dec
  15:30
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Foyer

Peter Heerschop komt speciaal naar Den Haag voor een aantal bijzondere zondagmiddagen. Om ouderwets samen te zijn op zondag en om eens goed door te nemen wat er de afgelopen weken is gebeurd. Of zoals Peter het zelf zegt: "Een zondagse vertaling van seks, drugs en rock 'n roll in geloof, hoop en liefde". De Alles Komt Goed Zondagmiddag Show is een intiem programma in café-opstelling voor een beperkt aantal bezoekers.

“Het is een talkshow, een cabaretvoorstelling én een bijeenkomst tegelijk,” aldus Peter.

“Wat krijgen we allemaal te zien?”, vraagt de cabaretier zich hardop af. “Nou, je krijgt vooral ook veel mee te maken.” Denk aan een interview met een bekende uit Den Haag op een manier waarop hij of zij nog nooit is geïnterviewd. “Je leert deze persoon op een geheel nieuwe manier kennen”, belooft hij.

Lieve Marianne
De Lieve Marianne-column van Heerschop die wekelijks in het 538-programma Evers Staat Op is te beluisteren, stopt vanwege het vertrek van Edwin Evers als DJ van de ochtendshow, maar keert wel speciaal terug in het theater in een extra uitgebreide versie. Er komen ook gastacteurs langs, van toneelacteurs tot cabaretiers, om de toneel-of filmscène van de maand te spelen. Daarnaast speelt het publiek een essentiële rol in het rondje 'Belangrijke momenten' dat wordt gemaakt. De invulling van deze vaste onderdelen is iedere keer anders, waardoor elke zondagmiddag zijn eigen, unieke karakter heeft.

Credits

Van en door Peter Heerschop
Foto's Wouter Vellekoop

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie