Kunst & Kitsch

Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper e.a.
1 dec
20:15
  • za 1 dec
    20:15 - 22:50
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal
    Geweest

Het komische toneelstuk Kunst & Kitsch werd speciaal bewerkt door Jon van Eerd voor de actrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper. 

Liz Snoijink speelt een tourgids van een oersaai landhuis. Zij wordt echter op staande voet ontslagen omdat zij met een uitgebreide fantasie de details van de rondleiding wat spannender maakt door de feiten flink te kleuren. Haar chef (Raymonde de Kuyper) krijgt echter wroeging en besluit bij haar langs te gaan om hulp te bieden. De wonderlijke en potsierlijke vriendschap die hieruit ontstaat is een vrijbrief voor fantastische dialogen, fascinerende humor en een onbetaalbare climax.

Voorafgaand aan de voorstelling vindt er een Ladies Night plaats. Voeg de Ladies Night toe aan uw bestelling na het kiezen van uw stoelen (€7,50).

Dit bijzondere, komische toneelstuk dat door Jon van Eerd speciaal bewerkt werd voor de twee topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper, biedt een fenomenaal staaltje comedy-acteren. Het stuk werd door Peter Shaffer (o.a. 'Amadeus') geschreven voor Maggie Smith (o.a. bekend als de excentrieke dame in 'Downton Abbey' en van 'Harry Potter'). De spannende samenstelling van acteurs in combinatie met de unieke regie van Jon van Eerd maakt deze uitdagende komedie met haar puntige teksten, onverwachte wendingen en dolkomische situaties, een voorstelling die u niet mag missen.

Credits

Script Peter Schaffer
Regie en vertaling Jon van Eerd
Met Met Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper, Arie Cupé, Liza Zeijderveld e.a.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie