Debby Petter

In mijn hoofd (reprise)
9 nov
20:30
  • vr 9 nov
    20:30 - 21:30
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Het Paradijs
    Geweest

Debby Petter is terug met haar succesvoorstelling In mijn hoofd. In deze theatermonoloog speelt Debby een kwetsbare vrouw die vertelt over haar liegende man. Geen leugentjes om bestwil, maar het grote werk. Toch wil ze hem niet kwijt. Hij zegt dat hij hulp zoekt, maar liegt hij dat ook?

In haar vierde theatermonoloog speelt Debby Petter een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. En dat doet hij niet zachtzinnig. Zijn halve leven is verzonnen. Misschien zelfs wel meer dan de helft. Het gaat niet om leugentjes om bestwil. Nee, echt het grote werk. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat? Of liegt hij dat hij hulp gezocht heeft? Ze wacht op hem. Kwetsbaar en onzeker vertelt zij haar verhaal. Waarom wil ze hem niet kwijt? Het antwoord op deze vraag is glashelder en onthutsend tegelijk.

Vierde solovoorstelling
In mijn hoofd is na Ik ben er nog, Gaandeweg en Bed & Breakfast de vierde solovoorstelling van Debby Petter in samenwerking met schrijver Thomas Verbogt. Ook dit keer is de regie in handen van Koen Wouterse. Debby maakt mooie, kleine juweeltjes. Van het begin tot het eind sleept ze je mee in een andere wereld. Precies zoals theater bedoeld is.

Credits

Regie Koen Wouterse
Van Thomas Verbogt, Debby Petter
Met Debby Petter

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie