Ellen ten Damme

Paris - Berlin (reprise)
25 okt
20:15
  • do 25 okt
    20:15 - 22:20
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal
    Geweest

Ellen ten Damme komt wegens groot succes weer terug naar de Koninklijke Schouwburg! Kris kras door het knarsende en piepende Europa roept de bijzondere Nederlandse alleskunner: “Chantez! en Dansez! Maintenant!” Met de geweldige muziek uit de jaren 20, de jaren 40 en 50 én de muziek van vandaag de dag.

Paris - Berlin
Met de geweldige muziek uit de jaren 20, waarin Parijs en Berlijn voorop liepen, ook wel het interbellum genoemd. Maar natuurlijk ook met de muziek uit de jaren 40 en 50 en de muziek van vandaag de dag. Denk aan de heerlijke nostalgie van Edith Piaf, Bertold Brecht en Kurt Weill, maar ook aan grootse artiesten als Yves Montand, Brigitte Bardot , Stromae en Marlene Dietrich.

Achtkoppige band
Samen met haar achtkoppige superband The Magpies raast Ellen door een eeuw Europa heen. Zelf heeft ze in de halve eeuw dat ze hier al rondloopt al veel mogen meemaken, amoureuze avonturen of juist niet, toch vraagt zij zich vrolijk af: “Kan ik er iets aan doen, dat alles naar de klote gaat? Nee! Dus laten we dansen en zingen. De liefde en het leven vieren, nu! Je Veux L’amour, (verdomme).’’

Een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw. Geniet u van onze altijd bijzondere Nederlandse alleskunner Ellen ten Damme en haar fantastische orkest, dit keer ook Franstalig!

Recensies

★★★★ Dagblad van het Noorden “Ellen ten Damme en de exercitie van wederzijdse liefde” 

Credits

Regie Ruut Weissman
Met Ellen ten Damme

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie