Claudia de Breij

Nu (reprise)
30 mei
-
1 jun
 • do 30 mei
  20:15 - 22:25
  Koninklijke Schouwburg, Den_Haag
  Grote Zaal
  Geweest
 • vr 31 mei
  20:15 - 22:25
  Koninklijke Schouwburg, Den_Haag
  Grote Zaal
  Geweest
 • za 1 jun
  20:15 - 22:25
  Koninklijke Schouwburg, Den_Haag
  Grote Zaal
  Geweest

Nu is een voorstelling waarin de actualiteit een belangrijke rol speelt. Net zoals veel mensen weet Claudia ook niet goed wat ze aan moet met de beangstigende verhalen die elke dag de nieuwssites en kranten vullen. Maar ze vond de afgelopen maanden heil in de zaken waar zij wél in gelooft: mooie muziek, goede boeken, memorabele speeches van inspirerende leiders en imposante kunst.

Wegens succes terug in de Koninklijke Schouwburg!

Stel. Je bent cabaretier, de veertig gepasseerd en je hebt meer bereikt dan je ooit voor mogelijk hield. Je hebt een Poelifinario, tig radioprijzen en een evergreen op je naam. En ook nog een paar bestsellers en cabaretprogramma’s die de hemel zijn ingeschreven. Én je hebt de Louis Davidsring. Wat moet je dan nog? Een makkelijke vraag voor Claudia de Breij. Ze gaat gewoon weer lekker de theaters in. En wel Nu!

Claudia: “Negativiteit is niet met negativiteit te bestrijden. Dus zoek ik steun in zaken waar ik wél van weet dat ze goed zijn en dat ze mensen kunnen helpen om een weerwoord te vinden. Het is tijd voor een revolutie en dit is voor mij de manier om daarmee te beginnen.”

Credits

Van en met Claudia de Breij

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie