ART

Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom
4 mrt
-
12 mei
 • ma 4 mrt
  20:15 - 21:35
  Voorpremière
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest
 • di 5 mrt
  20:15 - 21:35
  Première
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest
 • zo 12 mei
  15:30 - 16:50
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest

Als Serge zijn nieuwste kunstaankoop aan zijn vrienden Mark en Ivan laat zien, reageren zij niet zoals hij verwacht. Hij is verguld van het nieuwe kunstwerk, zij verklaren hem voor gek dat hij een fortuin heeft uitgegeven aan een compleet wit schilderij met een paar witte diagonale lijnen... 

Met Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom!

Tip: geniet voorafgaand van de High Tea

De drie vrienden belanden in een verhitte discussie. Als hun argumenten steeds persoonlijker worden, gebruiken ze het schilderij als excuus om elkaar eens goed de waarheid te zeggen. En zetten daarmee hun vriendschap van vijftien jaar op het spel. Als Serge zijn vrienden uiteindelijk de ultieme uitdaging voorstelt, moet blijken hoe sterk hun band is.

Art is verschillende keren onderscheiden o.a. met een Tony Award voor Best Play, Laurence Olivier Award voor Best Comedy en is één van de meest succesvolle toneelstukken van de Franse schrijfster Yasmina Reza. Het stuk was ook te zien op Broadway en West End. Dit jaar komt deze klassieker dus terug naar Nederland met een drietal topacteurs in een regie van Paula Bangels met een vertaling van Coot van Doesburgh.

Credits

Regie Paula Bangels
Met Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie