Legends (8+)

BonteHond
26 okt
15:00
  • vr 26 okt
    15:00 - 16:00
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 2
    Geweest

Wie wil je zijn? Ga je de rol spelen die men voor je bedacht heeft? Of schrijf je je eigen verhaal met jezelf als hoofdrolspeler? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is een Almeerse accountant eigenlijk een behendige elf. Een uitgebluste huisvrouw een briljante kernfysioloog met telekinetische gaven en een werkloze IT’er een geliefde koning van een immens onderwaterrijk.

Legends - Het Nationale Theater

In Legends zien we het verlangen om uit te stijgen boven de werkelijkheid en door middel van larpen je te meten aan de personages uit fantasyboeken en films. We zien volwassenen die ondanks alle scheve blikken van buitenaf toch doorspelen en fantaseren en daarmee, net zoals Peter Pan, altijd kind zullen blijven.

In 2015 speelden de jonge makers van Beumer&Drost het succesvolle Legends of the larps part one op Theaterfestival de Parade. Voor het tweede deel werken deze makers samen met BonteHond. Deze voorstelling gaat over de drang te ontsnappen aan de sleur van het dagelijkse bestaan en de pogingen om een episch leven te leiden.

Credits

regie René Geerlings
spel Maurits van den Berg, Lisa Groothof, Sacha Muller
dramaturgie Judith Faas
regieassistentie Millie Lijbers
decor Marlies Schot
kostuum Sandra Kaas
coproductie met Beumer&Drost

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie