Dixies // dranghekken // bier // Oja, en muziek & theater!

Je bent zelf een festival

28 jun
19:30
  • vr 28 jun
    19:30 - 01:00
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 1
    Geweest

Je bent zelf een festival is terug! Op vrijdag 28 juni toveren we Theater aan het Spui weer om tot een heus festivalterrein. Laat je verrassen door een nieuwe generatie theatermakers: check korte voorstellingen en muzikale performances in een ongebruikelijke festivalsetting.

Wij draaien alles om. Gewoon omdat we daar zin in hebben. De ingang is de laad-en-los (oooeeeh de backstage, spannend) aan de Kranestraat 10, daar ontvang je je festivalbandje. Doe vooraf even wat stemoefeningen want Je bent zelf de line-up. Neem een oude jas of tas mee, want je gaat ook zelf merchandise maken! Verder zijn er natuurlijk meerdere theater- en muziekperformances in onze zalen en kan je jouw meest bad ass moves laten zien bij de dj's van Vlambak FM.

Kaartjes in de voorverkoop kosten slechts tien ekkies. Aan de deur betaal €12,50. (Wat natuurlijk ook maar een schijntje is voor zo'n berg vertier.)

 

Download het blokkenschema

Klik / tap / druk op onderstaande schema en bekijk de grote versie van het blokkenschema. Kleine tip: download het schema even op je telefoon. SUPER HANDIG!!1!

 

Onderdeel van:
Je bent zelf een festival

Wat er allemaal te zien is

 

Let op! De ingang is dus niet op het Spuiplein maar via de laad & los van Theater aan het Spui aan de Kranestraat 10.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie