TECH III: Locke

Firma MES
21 mei
-
24 mei
Data & tickets
 • di 21 mei
  20:30 - 21:15
  Zaal 3, Den Haag
  Zaal 3
 • wo 22 mei
  20:30 - 21:15
  Zaal 3, Den Haag
  Zaal 3
 • do 23 mei
  20:30 - 21:15
  Zaal 3, Den Haag
  Zaal 3
 • vr 24 mei
  20:30 - 21:15
  Zaal 3, Den Haag
  Zaal 3

Een toegewijde vader, echtgenoot en bouwcoördinator krijgt aan de vooravond van de grootste betonstorting uit zijn carrière een telefoontje dat zijn hele leven op losse schroeven zet. Hij stapt in zijn auto. Een klein uur later stapt hij uit en is alles anders.

TECH III: LOCKE - Het Nationale Theater
TECH III: LOCKE - Het Nationale Theater

Een rationele man die moet omgaan met de meest emotionele nacht van zijn leven. We volgen hem, terwijl hij simultaan probeert zijn gezin te redden, de betonstorting te laten slagen én zijn baan te behouden. Hij kijkt niemand in de ogen, raakt niemand aan. Maar zijn hele leven verandert, met niets meer dan het besturingssysteem van zijn telefoon tot zijn beschikking. Wat zegt dat over onze moderne menselijke relaties?

 

TECH: Drie unieke solo’s over mens en technologie

Firma MES bestaat tien jaar en daarom komen de makers met een uniek project. De drie vaste acteurs maken en spelen elk een eigen solo over de relatie tussen mens en technologie. Een monoloog van een hyperintelligente huishoudrobot in TECH I, een muzikale performance over een hightech sextoy in TECH II en telefoongesprekken van een man die probeert zijn leven te redden in TECH III.

 

Op dinsdag 28 en woensdag 29 mei speelt Fima MES alle drie de voorstellingen tijdens de TECH triple bill. De kaartprijs voor deze triple bill is inclusief diner!

 

Kun je niet naar TECH triple bill op 28 of 29 mei maar wil je wel alle drie de voorstellingen zien? We hebben een seriekorting aangemaakt waarmee je TECH I, TECH II en TECH III voor slechts €30 (i.p.v. €46,20) kunt boeken. Voeg eerste alle drie de evenementen toe aan het winkelmandje. Selecteer daarna het prijstype 'Seriekorting' voor tien euro.

 

Wie en wat is Firma MES?

Het Haagse Firma MES maakt prikkelend theater en verrassende evenementen, waarbij ze met kritisch optimisme naar de wereld om ons heen kijken. Eerder speelden ze de theatrale reconstructie RISHI dat met vijf sterren werd bekroond door de Volkskrant: “genialer en actueler werd theater dit jaar niet”.

Credits

tekst Stephen Knight
bewerking Casper Vandeputte
spel Daan van Dijsseldonk
regie Thomas Schoots
duur 45 min

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie