Voor altijd duurt een jaar

Simon Heijmans
4 apr
20:30
  • do 4 apr
    20:30 - 22:00
    Zaal 3, Den Haag
    Zaal 3

Als Eric net bedrogen is door zijn ex-vriendin, ontmoet hij op een nacht het meisje Pim. Zij doet hem een voorstel: vanaf dit moment blijven ze een jaar bij elkaar. Misschien wordt het verschrikkelijk, maar dan moeten ze het een jaar proberen omdat de liefde alle kans verdient. Misschien wordt het fantastisch, maar ook dan gaan ze na een jaar weer uit elkaar. Want daarna wordt de liefde werken, moeite doen.

Voor altijd duurt een jaar - Het Nationale Theater
Voor altijd duurt een jaar - Het Nationale Theater
Voor altijd duurt een jaar - Het Nationale Theater
Voor altijd duurt een jaar - Het Nationale Theater
Voor altijd duurt een jaar - Het Nationale Theater

De voorstelling houdt het midden tussen een monoloog en een goed gesprek

Onderdeel van:
Buurtgenoten in Zaal 3

Voor altijd duurt een jaar is een solovoorstelling van Simon Heijmans. Simon gaat aan de hand van het verhaal in gesprek met zijn publiek over de liefde. Is duurzame liefde nog een houdbaar ideaal? Wordt vreemdgaan steeds normaler? En: blijven Pim en Eric bij elkaar?

 

De voorstelling houdt het midden tussen een monoloog en een goed gesprek. Dus verbeter, verander en voeg toe, als u dat wilt.

Wie is Simon Heijmans?

Simon Heijmans studeerde in 2011 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie en werkt sindsdien als acteur bij verschillende gezelschappen, zoals Het Toneel Speelt, het Nationale Toneel en MAAStd. In de voorstelling WarHorse speelde Simon een jaar lang de rol van Billy Narracot.

 

Simon had gastrollen in verschillende televisieseries en films. Daarnaast is hij Kompaan van Kompagnie Kistemaker, waar hij speelt in de theaterserie Missie Marquez, hiervan werden deel 4, 5 en 6 onlangs genomineerd voor de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs. In 2015 schreef, maakte en speelde hij de lovend ontvangen voorstelling Aan mij heeft het nog nooit gelegen voor Festival Boulevard.

Recensies

"Deze voorstelling is geestig, ontwapenend en met veel talent gespeeld. En man, wat ben ik benieuwd naar de volgende."
★★★★★ Theaterkrant

Credits

tekst, concept, spel Simon Heijmans
vormgeving Nicky Nina de Jong
productie Laura Savelkoul
lichtoptwerp Paul Romkes
met dank aan Marc-Marie Huijbrechts & Mark Rietman

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie