Zaal 3 jonkies

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
19 okt
20:30
  • vr 19 okt
    20:30
    Zaal 3, Den Haag
    Zaal 3
    Geweest

Er wordt met een groot aantal opleidingen samengewerkt in Zaal 3. Na een week lang werken en repeteren presenteren de studenten, aan het einde van die week, hun werk aan publiek. Zaal 3: Jonkies is een leuke manier om nieuwe talenten te leren kennen. Deze keer is het de beurt aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Zij bivakkeren en werken een week lang in Zaal 3 aan hun voorstelling K-Hole.

K-Hole - Zaal 3 - Het Nationale Theater

K-Hole is een trip die u meeneemt in de mall van uw eigen wensen, het outletcenter van uw eigen hebzucht en de koopgoot van uw eigen verlangens. K-Hole toont de visie van deze jonge makers op de hallucinerende werkelijkheid waarin zij zich dagelijks begeven.

 

K-Hole is een voorstelling van 10 studenten van de Amsterdamse Toneelschool op uitnodiging van Zaal 3. Gedurende 5 weken doen zij onderzoek op school naar een onderwerp van hun interesse en in een week maken zij daar een muziektheatervoorstelling van in Den Haag waarbij alle muziek, beelden, teksten en materialen origineel zijn, en door de studenten zelf zijn gemaakt.

Credits

makers en spelers Laura Bakker, Valerie Pos, Thor Louwerens, Isabelle Kafando, Pip Lieke Lucas, Adriaan Spaargaren Laureano, Daniël Kolf, Lina Heijmans, Levi Middendorp en Gijs Blom
begeleiding Martin Verheesen

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie