Het Debuut

Rudolphi Producties
13 okt
20:15
  • za 13 okt
    20:15 - 22:15
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 2
    Geweest

Jonge, talentvolle theatermakers met lef en scherpzinnigheid vertonen hun nieuwe werk. De meest aansprekende korte voorstellingen van het ITS Festival (International Theatre School Festival) zijn voor u geselecteerd. Verwacht deze avond drie totaal verschillende voorstellingen die je raken, vertederen, verontrusten en bij de les roepen.

Inmiddels niet meer weg te denken uit het theaterlandschap: Het Debuut vormt de schakel tussen opleiding en praktijk, makers en publiek, talent en theaters. Jonge theatermakers die met lef en scherpzinnigheid hun werk tonen. Ieder jaar selecteert Rudolphi Producties de meest aansprekende korte voorstellingen voor je tijdens het ITs Festival (International Theatre School Festival). In een avontuurlijke avond nemen de makers je mee in hun belevingswereld. Gewoonlijk bestaat Het Debuut uit drie korte voorstellingen, dit jaar werden wij geraakt door het stuk van Tarik Moree en Tim Olivier Somer en hebben we besloten slechts één voorstelling te selecteren. Ook dit jaar reist een gastheer mee die de avond voor je inleidt en je na afloop met de makers laat kennismaken.

Rudolphi Producties biedt met Het Debuut jonge theatermakers de kans zich voor het eerst in het professionele theaterveld te tonen, kennis te maken met de Nederlandse theaters en hun publiek. Het Debuut is voor veel beginnend theatermakers van onschatbare waarde gebleken.

Rudolphi Producties is het productiehuis voor zelfstandige theatermakers met een voorliefde voor theater dat verbaast, ontroert, schuurt en verrast.

Recensies

Volkskrant
“Het Debuut. Dat is een prijs met inhoud. Alle makers laten zien dat ze lef hebben zonder schroom hun eigen fascinaties en eigenaardigheden tentoon te stellen.”

Haarlems Dagblas
“Drie bijzondere voorstellingen voor de prijs van één.”

Theaterkrant
“Aantrekkelijke avond met hoogst origineel nieuw theatertalent.”

Credits

Idee, concept: Marie-Anne Rudolphi, Maarten van der Cammen
Artistiek coach: Peer van den Berg
Met dank aan: onze energieke collega Maarten van der Cammen (02-07-2018) medeoprichter van Het Debuut, Christiaan Mooij, Marcelle Kuiper, Loes van der -Pligt, Marcus Azzini, Nicole van Vessum, Sarah Steeman en alle overige medewerkers van het ITs Festival
Foto’s: Paul Rondags

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie