True Stories

Firma MES
vr 8
december
  • vr 30 mrt
    20:30 - 23:00
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Het Paradijs

Tijdens True Stories worden waargebeurde verhalen verteld door de mensen die het zelf hebben meegemaakt. Soms grappig, mooi of ontroerend, maar altijd bijzonder. Dit seizoen vindt True Stories plaats in een cafésetting in het Paradijs: de kleine zaal in de nok van de Koninklijke Schouwburg. 

Let op: de deuren van Het Paradijs zijn vanaf 19.30 uur geopend. U kunt alvast een tafeltje uitkiezen en genieten van glühwein en borrelhapjes.

De cast

Winterse verhalen in cafésetting
Elke editie heeft een ander thema waar de verhalen bij passen. Ditmaal is het thema winter. Dat verhaal over die dramatische skivakantie, dat kerstdiner waar iedereen ruziënd uit elkaar ging of het uitrijden van de Elfstedentocht…

U bent vanaf 19.30 uur welkom voor een heerlijke glühwein en een hapje. Om 20.30 uur begint de voorstelling in cafésetting. 

True Stories

Om de paar maanden organiseert Firma MES een True Stories-editie in een leuk café of andere ruimte in Den Haag. Elke middag heeft een ander thema waar de verhalen bij passen. Eerdere thema’s waren bijvoorbeeld: ‘vrienden’ of ‘de eerste keer’.  

Voor True Stories heeft Firma MES zich laten inspireren door het New Yorkse The Moth en door Echt Gebeurd, een programma van Micha Wertheim, Paulien Cornelisse, Eva Maria Staal en Rosa van Dijk. Elke maand organiseren zij verhalenmiddagen in Theatercafé Toomler in Amsterdam. 

Credits

 van en met Firma MES