True Stories

Firma MES
vr 8
december
  • vr 30 mrt
    20:30 - 23:00
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Het Paradijs

Tijdens True Stories worden waargebeurde verhalen verteld door de mensen die het zelf hebben meegemaakt. Soms grappig, mooi of ontroerend, maar altijd bijzonder. Dit seizoen vindt True Stories plaats in een cafésetting in het Paradijs: de kleine zaal in de nok van de Koninklijke Schouwburg. 

Let op: de deuren van Het Paradijs zijn vanaf 20.00 uur geopend.

De cast

Eten of gegeten worden


Het thema van True Stories is ditmaal 'eten of gegeten worden'. Die keer dat je ging koken voor je grote liefde, maar vergat de oven uit te zetten. Een wurgcontract waar je niet onderuit kon en waardoor je financieel helemaal aan de grond zat. Of die keer dat jij de touwtjes in handen nam en je baas van zijn troon stootte. Eten of gegeten worden, dat is waar alle verhalen deze avond over gaan.
Over True Stories


Om de paar maanden organiseert Firma MES een True Stories-editie in een café of andere ruimte in Den Haag. Elke middag heeft een ander thema waar de verhalen bij passen. Eerdere thema’s waren bijvoorbeeld: ‘vrienden’ of ‘de eerste keer’.  

Voor True Stories heeft Firma MES zich laten inspireren door het New Yorkse The Moth en door Echt Gebeurd, een programma van Micha Wertheim, Paulien Cornelisse, Eva Maria Staal en Rosa van Dijk. Elke maand organiseren zij verhalenmiddagen in Theatercafé Toomler in Amsterdam. 

Credits

 van en met Firma MES