Showponies

Alex Klaasen, Freek Bartels e.a.
5 okt
-
22 dec
Data & tickets
 • vr 5 okt
  20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest
 • vr 21 dec
  20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest
 • za 22 dec
  20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest

Een gloednieuwe identiteitsrevue waarin Alex Klaasen op zijn eigen, kenmerkende manier entertainment brengt van het hoogste niveau. Met uiteraard zang, dans, muziek en typetjes zet hij het genre revue terug op de kaart. ''Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen'' - ★ ★ ★ ★ ★ de Volkskrant

Op zaterdag 22 dec vindt er een Ladies Night plaats voorafgaand aan de voorstelling. Voeg de Ladies Night toe aan uw bestelling na het kiezen van uw stoelen (€7,50 p.p.).

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor alle anderen? In Showponies is dát wat multitalent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, ons laat zien. En showt hij zijn allerbeste versie even groots als glorieus. Op zijn eigen kenmerkende manier uiteraard met zang, dans, typetjes en komische sketches. Met deze voorstelling blaast hij revue nieuw leven in, sneller, vrijzinniger, en op het scherpst van de snede. Ofwel: revue 2,0. En kunnen we weer ouderwets genieten van een ongecompliceerd avondje in het theater zoals we dat kennen van André van Duin. Maar dan op z’n Alex Klaasens.


De revue is terug!

Showponies is cabaret, musical en comedy in één voorstelling. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex Klaasen entertainment van het hoogste niveau. En zet hij het genre revue terug op de kaart, gewoon omdat het te leuk is om het niet te doen.

In de pers
''Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen'' -
★ ★ ★ ★ ★ de Volkskrant

''De beste show in tien jaar'' -
★ ★ ★ ★ ★ Dagblad van het Noorden

''Alex Klaasen demonstreert grote veelzijdigheid in heerlijke revue'' -
★ ★ ★ ★ ★ AD

''Alex Klaasen toont zich met deze voorstelling een absolute gigant in het entertainment''
-
★ ★ ★ ★ ★ De Telegraaf

''Een technisch en inhoudelijk ijzersterke identiteitsrevue'' -
★ ★ ★ ★ ★ Theaterkrant

''Alex Klaasens verkleedfeestje is ook een gevoelig zelfportret'' - ★ ★ ★ ★ NRC

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie