Jacqueline Govaert

Theaterconcert: Zo zit dat dus ook
20 dec
20:15
 • do 20 dec
  20:15 - 22:05
  Royal Club Night
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest

Jacqueline Govaert werd bekend als frontvrouw van de pop/rockband Krezip. Tegenwoordig zijn Jacqueline en het theater een gouden match. Met haar nieuwe theaterconcert is Jacqueline weer wat volwassen jaren verder en heeft zij een prachtig nieuw album Lighthearted Years op zak.

Tijdens haar eerste theatervoorstelling, Zo Zit Dat Dus, uit 2015, nam Jacqueline Govaert het publiek mee in haar verhaal over hoe het nou allemaal zit met de eerste liedjes die ze ooit schreef, met het missen van Krezip en haar leven van toen en nu als 30-plusser. Jacqueline en het theater bleken een gouden match te zijn. “Ik voelde me direct geweldig thuis op die planken, er is een hele nieuwe wereld voor me bij gekomen om mijn songs te kunnen zingen en er over te vertellen.” 

Ze staat te popelen om terug op die theaterplanken te staan. “Er is opnieuw zoveel te vertellen over de nieuwe songs, of over oude songs die ondertussen iets heel anders zijn gaan betekenen. Over het leven überhaupt, wat steeds zo verandert en waar ik wat van probeer te begrijpen door erover te schrijven.”

Recensies

“Dan dimt het licht, zingt zij haar liedjes en toont ze aan tot de top van de vrouwelijke singer-songwriters in Nederland te behoren. De stembanden voluit, loepzuiver en nog altijd zijn de krachtige hoge uithalen haar geheime wapen. Die liedjes zijn doorspekt met teksten en verhalen uit haar leven.” -- Meppeler Courant over Zo Zit Dat Dus – oktober 2015

Credits

Van en met Jacqueline Govaert

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie