Spinvis

In werkelijkheid
17 nov
20:15
  • za 17 nov
    20:15 - 21:50
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal
    Geweest

Spinvis en Saartje Van Camp zijn terug in de Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg en brengen een visuele en muzikale vertelling met veel nieuwe en oudere liedjes van Spinvis. Opnieuw gearrangeerd. Soms verstild. Soms keihard.

Eigenlijk gaat het over iets anders.
Eigenlijk gaat het altijd over iets anders.

Spinvis en Saartje Van Camp spelen een muziekvoorstelling die in werkelijkheid over iets anders gaat. Achter ieder verhaal zit een ander verhaal. En ook dat verhaal vertelt niet alles. In Werkelijkheid speelt zich af in een wereld die in werkelijkheid de onze zou kunnen zijn.

Recensies

Over zijn theaterconcert Trein/Vuur/Dageraad schreef:

de Volkskrant ★★★★★: ‘Staande ovatie…voor een avond die schitterde met de schoonheid van tedere wijsheid.’

NRC ★★★★: ‘originele en eigenzinnige Spinvis…klassiekers zijn fris gearrangeerd…nieuwe nummers zijn juwelen van inventiviteit…unieke stem in Nederlandse popmuziek.’

Theaterkrant.nl ★★★★: ‘strak gespeeld…uitvoeringen zijn overweldigend…Deze voorstelling drijft op de voortstuwende klanken van Spinvis’ muziek, op de sfeervolle arrangementen en het bijzonder podiumbeeld. Zij maken Trein/Vuur/Dageraad tot een wondermooie performance.’

Spinvis heeft in de loop der jaren diverse prijzen ontvangen, waaronder de Popprijs ,
de Zilveren Harp , de Annie M.G. Schmidtprijs en de Johnny van Doornprijs.

Credits

Van en met Spinvis en Saartje Van Camp

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie