Van de koele meren des doods

Met Hanne Arendzen, Vincent Croiset, Tijn Docter e.a.
12 okt
-
11 dec
Data & tickets
 • vr 12 okt
  20:15 - 21:55
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest
 • za 13 okt
  20:15 - 21:55
  Première
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest
 • di 11 dec
  20:15 - 21:55
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest

Dit meeslepende verhaal, naar de gelijknamige Nederlandse literaire klassieker van Frederik van Eeden, wordt gespeeld door een geweldige cast. Laat u meeslepen door o.a. Hanne Arendzen, Vincent Croiset, Tijn Docter en Ella van Drumpt in een tijdloos verhaal over de liefde. Beleef de voorpremière en de première in de Koninklijke Schouwburg!

Het verhaal
Hedwig Marga de Fontayne, een jonge, gevoelige, intelligente vrouw uit een aristocratisch milieu, is op zoek naar de ware liefde. Maar wat is dat? De kunstenaar die zij meer als vriend ziet? Haar echtgenoot, die slechts een platonische relatie met haar wil? In de hoop innerlijke rust te vinden, blijft zij zoeken naar de man die haar de zin in het leven terug kan geven en moeder kan maken.

 


Ger Thijs
Regisseur Ger Thijs werd onlangs geridderd voor zijn lange reeks indrukwekkende toneelbewerkingen en -regies. Na het prachtige Eline Vere, komt hij met een waardige opvolger: de Nederlandse literaire klassieker Van de koele meren des doods van Frederik van Eeden uit 1900.

Credits

Naar de roman van Frederik van Eeden
Tekst en regie: Ger Thijs
Met: Hanne Arendzen, Vincent Croiset, Tijn Docter, Ella van Drumpt e.a.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie