Optimisme is HOT

Het Nationale Theater
zo 4
maart
  • zo 4 mrt
    15:00
    KS Grote zaal

Tot onze spijt moeten wij u mededelen dat de voorstelling Optimisme is HOT op 4 maart 2018 om 15.00 uur in de Koninklijke Schouwburg is geannuleerd. Door productionele redenen kunnen wij het programma niet optijd rond krijgen. 

De cast

Het Nationale Theater

Samen met Appie el Massaoudi is er een programma samengesteld waarin de jongens van de Haagse markt hun echte verhaal vertellen. De Haagse Soumia Abalhaya (drievoudig wereldkampioen kickboksen en zangeres) treedt op met acht kickboksende meiden. Abdelkader Benali vertelt een verhaal en gaat in gesprek met de jongens van de markt. Acteur/muzikant Saman Amini zingt, de HNT-huisband speelt en u ziet nog veel meer!

HOT-avonden
Met de ambitie om van de Koninklijke Schouwburg een gemeenschapshuis te maken, organiseert Het Nationale Theater kunstzinnige avonden rondom thema’s die in haar voorstellingen naar voren komen. Acteurs, dansers, cabaretiers, muzikanten, wetenschappers, politici en ervaringsdeskundigen bieden verschillende perspectieven op eenzelfde thema. Hierdoor wordt het gesprek geïnspireerd en de discussie vermeden. De HOT-avonden zijn er voor iedereen die nieuwsgierig is en in gesprek wil raken. Na …HOT avonden rondom Racisme, Idealisme en Liefde wordt de volgende editie Optimisme is HOT!  
 

Credits

met Appie, Antonio, Shiva, Brahim, Ayoub, Walid, Ludson, Johan, Erik, Sylvester en
Joshnathan