Assepoes (4+)

Lonneke van Leth
18 mrt
-
18 mrt
Data & tickets
 • zo 18 mrt
  11:00 - 11:00
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2
 • zo 18 mrt
  14:00
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2

Een nieuwe dansvoorstelling van Lonneke van Leth in de serie klassiekers voor de jeugd. Een bewerkt sprookje dat laat zien dat je voor jezelf moet opkomen en niemand jouw dromen kan afpakken. Voor degene die doorzet en hoop houdt staat er iets moois te wachten.

De cast

De voorstelling duurt 35 minuten met aansluitend een superleuke workshop waarin de kinderen zelf op het toneel mogen. En dat is altijd weer een feestje!

Assepoes noemen ze haar plagerig…... omdat ze van haar stiefmoeder en stiefzusjes altijd de rotklusjes moet opknappen. Zij hebben van alles het nieuwste van het nieuwste en Assepoes krijgt alleen de afdankertjes. Daar pesten de stiefzusjes haar dan ook mee.

Op een dag geeft de buurjongen een groot feest.
In het dorp staat hij bekend als Prins Vollebeurs, omdat hij uit een erg rijke familie komt. Ieder meisje uit de buurt wil dan ook graag verkering met hem. Assepoes wil ook naar het feest, maar van haar stiefmoeder moet ze de badkamer schoonmaken. Haar stiefzusjes mogen natuurlijk wel gaan. Verdrietig staart ze naar haar kledingkast vol afdankertjes.
Maar dan gebeurt er iets bijzonders…