Best of Fringe

Amsterdam Fringe Festival
23 feb
20:30
  • vr 23 feb
    20:30 - 22:30
    Zaal 3, Den Haag
    Zaal 3
    Geweest

Het eigenzinnige Amsterdam Fringe Festival gaat op tournee met de vier prijswinnaars van het afgelopen seizoen. Stuk voor stuk excentrieke, hartveroverende en spannende voorstellingen van aanstormend talent met lef. Dus, kom fringen en zie de best of the best van dit spraakmakende festival!

DON'T WORRY BE YONCÉ - XS Edition
performance kollektiv Pony Camp | Lecture performance in het Engels

Diva, koningin, seksbom, moeder, zakenvrouw, echtgenote, feminist - #FLAWLESS. Let Us Upgrade U: DON'T WORRY BE YONCÉ (XS) is een stapsgewijze cursus (voor beginners tot gevorderden) om Queen B te worden. Liberté, egalité, Be Yoncé!

★★★★ “Aanstekelijke lecture performance […] weet een diepere laag aan te boren over vrouwbeelden, seksisme en de haast religieuze status van sterren.” Volkskrant

 

De Fuut
Bastiaan Vandendriessche

“Wat ik zo mooi vind aan Lolita, is dat je volledig wordt meegezogen in de hartstochtelijke liefde van een man, die gedoemd is tot het eeuwige verlangen naar iets duisters. Een verlangen dat nooit verzadigd zal zijn… In ‘De Fuut’ biecht ik. Eindelijk.”


“Begenadigd schrijver en performer. Fascinerend en gelaagd portret.” Theaterkrant

 


 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie