NOUMI - Zusje zeven (5+)

Stichting Rose
2 mrt
-
2 mrt
Data & tickets
 • vr 2 mrt
  11:30 - 12:25
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2
  Eindtijd 12:25
  Geweest
 • vr 2 mrt
  15:00 - 15:55
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2
  Eindtijd 15:55
  €8.00
  Geweest

Noumi, zusje zeven is een humoristische, ontroerende voorstelling met livemuziek over het buitenbeentje van de familie, de zoektocht naar je eigen plek en een bijzondere vriendschap tussen mens en dier.

* voorheen heette deze voorstelling 'Mootje' *

De cast

Quote

★★★★ - Theaterkrant

NOUMI, ZUSJE ZEVEN

Noumi heeft dikke pech dat ze de jongste is van zeven eigenzinnige zussen. Al haar zussen bemoeien zich met haar en nooit mag ze met ze mee doen. Op een dag hipt er een gewond vogeltje in Noumi’s handen. Dit is haar geheim! Maar in een krap huis met zes nieuwsgierige zussen is het niet makkelijk een geheim te bewaren….


//

Samen met regisseur Daniël van Klaveren en theaterauteur Jorieke Abbing zet stichting ROSE het geliefde personage Mootje op de planken. Noumi, Zusje zeven (5+) gaat over het stoere, Marokkaans-Nederlandse meisje, dat op zoek gaat naar haar eigen plek in de wereld. De voorstelling gaat op 4 februari 2018 in première in Theater de Meervaart in Amsterdam.
 

LENTEKRIEBELS 2018 - Het leukste kindertheaterfestival in het centrum van Den Haag!

Tijdens het Lentekriebelsfestival in de voorjaarsvakantie zijn er de hele week familievoorstellingen in Theater aan het Spui, Korzo en in het Paradijs van de Koninklijke Schouwburg. De hele dag zijn er workshops, kunnen kinderen kleuren en knutselen en zijn er allerlei activiteiten rondom het lentethema.

Bekijk het volledige programma op www.hnt.nl/lentekriebels

Credits

Tekstschrijver Jorieke Abbing 
Regisseur Daniël van Klaveren 
Acteur Myrthe Huber & Kyra Bououargane 
Componist & Muzikale begeleiding Nathan Klumperbeek 
Illustratie Rosa Vitalie