Tripple-bill in Zaal3

Pruikje + Lava + Opaque |

Opaak
wo 20
december
  • wo 20 dec
    20:00 - 22:50
    Zaal 3, Den Haag
    Zaal 3

Anna-Luka da Silva, Rosanne Groenendijk, Kaz Schonebeek, Rosie Sommers en Marieke de Zwaan zijn vrienden die samenwonen op een klein kasteel in Brussel. Zij zijn recentelijk afgestudeerd aan de perfomance-opleiding van de Toneelacademie Maastricht en het KASK Gent. Deze avond organiseren zij een tripple-bill in Zaal 3.

De cast

Onderdeel van:
Highlights december

Pruikje
Tijdens een stedentrip in Seoul vindt een vrouw een pruikje op de grond. Het is een vies pruikje, er kleeft een noedel aan. Toch heeft het pruikje een merkwaardige aantrekkingskracht op haar. Het nodigt uit tot een rollenspel...Lava

Zij kijken welwillend naar boven. Ze zoeken naar een oplossing voor hun bestaa. Onderweg verdiepen ze zich in hun bestemming en ontdekken het volgende; het uitzicht vanaf de top bevalt hen niet. Daarbij, voelen zij zich enorm bekeken door eenieder beneden in het dal.
Op zoek naar een andere oplossing dalen zij af, en dieper en dieper tot zij zich herbergen ergens diep onder de grond. Niemand zal hen hier ooit vinden, denken ze, tevreden.
Tenslotte; terug in de slaapkamer, ontdekken zij dat de horizon van hun handel en wandel, in henzelf besloten ligt.

 


opaque | opaak

Rosie kijkt om zich heen. Waar is Kaz gebleven? Rosie bedenkt dat ze laatst een tekst gelezen heeft. Opacity ofzo heette het. Kaz komt binnen en ziet Rosie in gedachten verzonken. Kaz wil iets zeggen maar twijfelt wat dan precies.

Het publiek komt binnen.

Rosie dacht dat het al begonnen was. Kaz dacht dat Rosie weer was gaan sporten. Rosie dacht dat Kaz dacht dat zij zich niet zo goed voelde. Kaz en Rosie dachten dat zij een setje waren.

 

 

Credits

Pruikje Marieke de Zwaan

Lava Rosanne Groenendijk en Anna-Luka da Silva

Opaque | Opaak Kaz Schonebeek en Rosie Sommers