wo 30 aug - zo 3 sep
Locatievoorstelling op 't Spuiplein

Old Gangsters Never Die

YoungGangsters
30 aug
-
3 sep
 • wo 30 aug
  20:30
  Den Haag, Den Haag
  Op locatie
 • do 31 aug
  20:30
  Den Haag, Den Haag
  Op locatie
 • vr 1 sep
  20:30
  Den Haag, Den Haag
  Op locatie
 • za 2 sep
  17:00
  Den Haag, Den Haag
  Op locatie
 • za 2 sep
  22:15
  Den Haag, Den Haag
  Op locatie
 • zo 3 sep
  15:00 - 16:30
  Den Haag, Den Haag
  Op locatie

Mad Max meets Sylvester Stallone in keihard actie-theater!

YoungGangsters speelt in september de groots opgezette locatievoorstelling Old Gangsters Never Die op het Spuiplein in Den Haag. Het theatergezelschap maakte de afgelopen jaren met hun eigen kenmerkende rauwe ‘vechttheater’ furore op festivals als Oerol, Lowlands en Over het IJ. Voor dit nieuwe spektakel gaat YoungGangsters o.a. de samenwerking aan met de eigenzinnige acteur Ko van den Bosch. 

"Van den Bosch is terug in de ruwte en kan weer zijn rouw-douwende zelf zijn."
Volkskrant

"De vormgeving is bizar en grotesk, zoals het bloederige actiefilms betaamt."
NRC Handelsblad

Mad Max meets Sylvester Stallone in keihard actie-theater! YoungGangsters gaat dit keer de strijd aan met leeftijd. In een tijd waarin verjonging en innovatie het hoogste goed is, brengt YoungGangsters met Old Gangsters Never Die een ode aan de oudere generatie. “We zijn gefascineerd door ‘het ouder worden’ van onze vaders. De mannen die ons groot brachten en de wereld lieten zien. Onze helden. En nu worden ze langzaam oud. Tegelijkertijd zijn ze ondernemender dan ooit. En hebben ze haast. Er groeit zowel bij ons als bij hen het besef van een eindig leven. Ze verliezen goede vrienden terwijl ze zelf nog midden in het leven staan.” - Regisseurs Lotte Bos en Annechien de Vocht

Buitenvoorstelling
De voorstelling speelt zich buiten af. In principe gaat de voorstelling altijd door, behalve als de weersomstandigheden echt heel slecht zijn. Mocht de voorstelling toch worden afgelast dan ontvangt u hierover persoonlijk bericht.

"Film- en theaterwerkelijkheid lopen gulzig door elkaar heen."
★★★★ Theaterkrant

Credits

concept en regie Lotte Bos en Annechien de Vocht
met Ko van den Bosch, Niek van der Horst, Nick Bos, Julia van der Vlugt

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie