Saturday Night Unlimited

Winternachten Internationaal Literatuurfestival Den Haag
za 20
januari
  • za 20 jan
    20:00 - 01:00
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 1

De 23e editie van Winternachten internationaal literatuur festival Den Haag (donderdag 18 januari tot en met zondag 21 januari 2018) staat onder de noemer We the people in het teken van revoluties, sociale bewegingen en collectieve idealen.

De cast

Ruim tachtig schrijvers, dichters, filmmakers, musici, denkers en jonge talenten komen uit de hele wereld naar Den Haag om tijdens vier sfeervolle winterse dagen te vertellen over de wederopstanding van collectieve idealen en de betekenis daarvan te duiden. Ontmoet geweldige schrijvers als Alain Mabanckou (Republiek Congo, Black Moses), Nino Haratischwili (Georgië, Het achtste leven (voor Bilka) en vele anderen.

Saturday Night Unlimited is een gevarieerde festivalavond in vijf zalen van Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. U kiest zelf uw ideale route langs ruim twintig optredens of gesprekken van elk een half uur tot een uur. Een ticket geeft vrij toegang tot alle zalen. De gesprekken zijn 50/50 Nederlands- en Engelstalig. Met in de foyer signeersessies en boekverkoop door Van Stockum.

Een kleine greep uit Saturday Night Unlimited: Mohsin Hamid (Pakistan), Paul Scheffer en Hassnae Bouazza over vrijheid van grenzen/begrenzing van idealen; Marjolijn van Heemstra op de sofa van psychiater Damiaan Denys; de Nederlandse première van de biografische speelfilm Young Karl Marx van Raoul Peck en het programma Ik hier jij daar met dichters Ghayath Almadhoun en Anne Vegter, singer-songwriter Stefka en ud-speler Amer Shanati.

Kijk op www.writersunlimited.nl voor alle programmainformatie.