Trui (4+)

Sanne Zweije
27 feb
-
27 feb
Data & tickets
 • di 27 feb
  11:00 - 11:50
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
  Eindtijd 11:50
  Geweest
 • di 27 feb
  13:00 - 13:50
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
  Eindtijd 13:50
  Geweest
 • di 27 feb
  15:00 - 15:50
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
  Eindtijd 15:50
  Geweest

Een lichtvoetige voorstelling die je thuis nog eens na kan spelen. Een trui is heel normaal. Tenzij je er samen inkruipt en er een viervoetig monster of een tweehoofdige bangeschijterd van maakt. Twee spelers, onbegrensde fantasie en een paar kledingstukken zijn de ingrediënten van Trui (4+). Wat voor enge types, bizarre wezens en vergeten figuurtjes liggen in jouw kledingkast?

De cast

SANNE ZWEIJE
Sanne Zweije maakt liefdevolle, beeldende voorstellingen voor iedereen die jong durft te zijn. Sanne Zweije: "Met mijn voorstellingen wil ik iets tegenover onze snelle, ratio gerichte maatschappij zetten. Liefde, hoop, aandacht, rust, zelfinzicht, begrip. Mijn personages worstelen met iets. Mag ik zijn wie ik ben? Kan ik weer liefhebben nadat ik iets heel ergs heb meegemaakt? Dit interne gevecht vergroot en theatraliseer ik. Hieruit vloeien poëtische, grappige scènes. Vaak beeldend en muzikaal, soms vanuit tekst. Volwassenen laat ik kijken door kinderogen en kinderen benader ik als volwassen."

LENTEKRIEBELS 2018 - Het leukste kindertheaterfestival in het centrum van Den Haag!

Tijdens het Lentekriebelsfestival in de voorjaarsvakantie zijn er de hele week familievoorstellingen in Theater aan het Spui, Korzo en in het Paradijs van de Koninklijke Schouwburg. De hele dag zijn er workshops, kunnen kinderen kleuren en knutselen en zijn er allerlei activiteiten rondom het lentethema.

Bekijk het volledige programma op www.hnt.nl/lentekriebels