Maaltijd The Nation

Maaltijdarrangement in de Koninklijke Schouwburg
2 nov
-
31 aug
Data & tickets
 • wo 29 aug
  18:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Foyer
 • do 30 aug
  18:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Foyer
 • vr 31 aug
  18:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Foyer

Boek voor de marathonvoorstelling The Nation in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag het maaltijdarrangement van €15,-. Hiervoor ontvangt u een Malinese wrap, Bosnische kipsalade en een cheesecake.

De cast

Het Nationale Theater

Hoe werkt het

Bij binnenkomst toont u het ticket waarop het maaltijdarrangement staat vermeld, vervolgens krijgt u drie bonnen waarmee u het eerste gerecht voor aanvang van de voorstelling af kunt halen en de andere twee in de pauzes kunt afhalen. In beide pauzes krijgt u ook een gratis drankje.

 

Avondvoorstelling
Direct na binnenkomst krijgen bezoekers van de voorstelling in de Koninklijke Schouwburg die gebruikmaken van het maaltijdarrangement een Malinese wrap geserveerd. Vervolgens start de voorstelling met de eerste twee afleveringen van The Nation. In de pauze staat er Bosnische kipsalade op het menu. In pauze twee volgt het dessert: cheesecake.

Matinee

Bezoekt u een middagvoorstelling in de Koninklijke Schouwburg? Dan krijgt u bij binnenkomst, op vertoon van uw kaartje met maaltijdarrangement, cheesecake geserveerd. Vervolgens volgt er een Malinese wrap in de eerste pauze en de Bosnische kipsalade in pauze twee.

Vegetarisch?
Er is ook een vegetarische maaltijdarrangement beschikbaar. Koop eerst uw kaarten voor het maaltijdarrangement via bovenstaande link of via de kassa. Mail uiterlijk 3 dagen van tevoren naar horeca@hnt.nl om door te geven dat u gebruik wilt maken van het vegetarisch maaltijdarrangement.