wo 1 jul - za 1 aug

Donatie HNTonbeperkt

donatie
1 jul
-
1 aug
  • 1 jul - 1 aug
    donatie, donatie
    Donatie

Geef blinde kinderen en hun ouders een onvergetelijke theaterervaring bij Repelsteeltje en de blinde prinses. We hebben maar €25 per gezinslid nodig. Daarvan kunnen we met tolken de voorstelling toegankelijk maken, het ontvangst feestelijk maken met slingers, taart en wat te drinken en natuurlijk de kaartjes. 

Doneer aan HNTonbeperkt: Maak theaterbezoek weer een feestje voor blinde kinderen

Het Nationale Theater zamelt in december geld in voor HNTonbeperkt. Geef blinde kinderen en hun ouders een onvergetelijke theaterervaring bij Repeltsteeltje en de blinde prinses, de familievoorstelling van Theater Rotterdam. Of blinde ouders kunnen nu samen met hun kinderen mee naar theater. Zoiets is door een beperking helemaal niet zo vanzelfsprekend. Dat hoeft niet zo te zijn!

We hebben maar €25 per gezinslid nodig. Daarvan kunnen we met tolken de voorstelling toegankelijk maken, het ontvangst feestelijk maken met slingers, taart en wat te drinken en natuurlijk de kaartjes. Ze krijgen de beste plekken in de zaal. Een feestelijke, onbezorgde dag om nooit te vergeten.

Samen maken we dit mogelijk voor zoveel mogelijk gezinnen.

Onderdeel van:
Donatie events
Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie