Voordelen van Vriend worden

Samen met u delen wij onze passie voor theater. Neem een kijkje achter de schermen, ontmoet ons bij speciale Vriendenbijeenkomsten en bestel als eerste uw kaarten. Benieuwd wat Vriendschap nog meer betekent?

Bewustwording, beleven, betrekken

“Een sterke band met de ander aan durven gaan. Een duurzame band, want het leven is zo vluchtig en grillig, zeker in deze tijden. Er is zoveel te doen, zoveel te zien, te ervaren, je druk over te maken.”

Jeroen De Man

 

 

De voordelen

U, als Vriend van Het Nationale Theater, betekent veel voor ons. Wij geven u met liefde allerlei privileges en houden u graag op de hoogte van onze activiteiten door reguliere Vriendenberichten.

 

Als eerste toelichting op het nieuwe theaterseizoen tijdens de jaarlijkse seizoenspresentatie
De directie, regisseurs en programmeurs van Het Nationale Theater presenteren de hoogtepunten van het aankomende theaterseizoen.

 

Toegang tot de speciale Vriendenvoorverkoop
Vrienden krijgen als eerste de kans om kaarten te bestellen voor de gewone verkoop van start gaat.

 

Uitnodigingen voor Vriendenborrels
Op donderdag 21 september 2017, vrijdag 9 maart 2018 en donderdag 31 mei 2018 worden er Vriendenborrels georganiseerd. U ontmoet andere Vrienden na afloop van de voorstellingen Medea van Toneelgroep Amsterdam in de Koninklijke Schouwburg, Metropolis 1 van Sadettin Kırmızıyüz & Het Nationale Theater in Theater aan het Spui en De Oresteia door Het Nationale Theater in de Koninklijke Schouwburg.

 

Uitnodigingen voor Vriendendiners
Op woensdag 10 januari 2018 en vrijdag 20 april 2018 worden er Vriendendiners georganiseerd. Voorafgaand aan de voorstellingen GIF door NTGent en De hereniging van de Twee Korea’s van Het Nationale Theater kunt u met een kleine groep Vrienden gezellig dineren in een van onze sfeervolle klassieke foyers van de Koninklijke Schouwburg. Een leuk en gezellig Vriendenavondje uit dus!

 

Kijk achter de schermen bij Het Nationale Theater
Vrienden worden uitgenodigd voor Behind the scenes bij producties van Het Nationale Theater, waarbij u meekijkt tijdens het repetitieproces en hier uitleg over krijgt.

 

Gratis naar inleidingen voorafgaand aan voorstellingen bij Het Nationale Theater
Vrijkaarten voor inleidingen in de Koninklijke Schouwburg en Theater aan het Spui zijn verkrijgbaar via de kassa en online. Gelieve uw Vriendenpas 2017-2018 te tonen bij de kaartcontrole.

 

Verzorgde theaterreizen speciaal voor Vrienden (kostprijs voor eigen rekening)
Er worden twee keer per jaar speciale theaterreizen georganiseerd, waarbij er overdag vaak een museum wordt bezocht, aansluitend samen gedineerd en een theatervoorstelling ’s avonds de dag afsluit. Er vertrekt een speciale bus vanaf station Den Haag Centraal.

 

Heeft u vragen over de Vriendenactiviteiten van Het Nationale Theater? U kunt ons bereiken via vrienden@hnt.nl.