Parkeren & bereikbaarheid

Onze theaters zijn goed bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Bij de informatiebalies in de Koninklijke Schouwburg en Theater aan het Spui zijn verschillende waardekaarten voor parkeergarages in de omgeving verkrijgbaar.

Let op: de Koningstunnel onder het Centraal Station is vanwege renovatie afgesloten t/m 1 oktober 2019. Houdt u in de spits rekening met 10 tot 30 minuten extra reistijd. Buiten de spits zal de extra reistijd beperkt zijn. Lees meer

Adressen

Theater aan het Spui - Zaal 1 & 2
Spui 187
2511 BN Den Haag

Zaal 3
De Constant Rebecqueplein 20 A
2518 RA Den Haag

De Koninklijke Schouwburg
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Plan zelf uw route per auto of OV
Maak uw persoonlijke routebeschrijving voor vervoer met de auto. Of bekijk welke trein, bus of tram u het beste kunt nemen.

Op zoek naar verkeersinformatie over Den Haag? Ga naar ANWB Verkeersinformatie Den Haag

Parkeren bij de Koninklijke Schouwburg

De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn de garages Museumkwartier (Korte Voorhout 2P), Plein (Plein 25) en Malieveld (Koningskade 1b). Parkeren met een elektrisch auto kan direct voor de Koninklijke Schouwburg, waar twee oplaadpunten / parkeerplekken zijn (Schouwburgstraat 8). 

 

Parkeergarage Museumkwartier

Deze garage bevindt zich op één minuut lopen van de Koninklijke Schouwburg.

Parking Museumkwartier: Korte Voorhout 2P, Den Haag.
Plan uw route.

€ 12,50 ipv 15,-- voor 6 uur parkeren met Schouwburg Parking als u kortingscode KSP2019 gebruikt. Alleen geldig bij online reserveren middels de link hierboven.

 € 15,- waardekaart voor 6 uur parkeren, te koop bij de informatiebalie in de foyer van de schouwburg.

€ 1,90 per 30 minuten, vast parkeertarief. 

Reserveer online uw parkeerplaats! 

 

Pleingarage

5 minuten lopen naar de Koninklijke Schouwburg

Parking Plein: Plein 25, Den Haag.

Plan uw route.
€11,- waardekaart voor 6 uur parkeren
€3,75 vast uurtarief

 

Parking Malieveld

10 minuten lopen naar de Koninklijke Schouwburg

Parking Malieveld: Koningskade 1b, Den Haag.

Plan uw route.
€7,- waardekaart voor 6 uur
€2,50 per 55 minuten 

Parkeren bij Theater aan het Spui

 

Parking Stadhuis

2 minuten lopen naar Theater aan het Spui

Parking Stadhuis: Spui 70, Den Haag
€9,- waardekaart voor 4 uren
€3,- uurtarief

Let op! Parkeergarage P1 Spui Centre en Parkeergarage Wijnhaven Centrum zijn gesloten in verband met de bouwwerkzaamheden in het Spuikwartier.

 

Parkeren bij Zaal 3

Zaal 3 is gelegen aan De Constant Rebecqueplein 20 A, 2518 RA in Den Haag. Parkeren voor de deur is mogelijk en gratis tot 18:00. Daarna is het betaald parkeren tot 24:00 uur. Het tarief is € 1,70 per uur.

Uitleg waardekaarten

Parkeer eerst uw auto en koop daarna een waardekaart bij onze informatiebalie. U gebruikt deze waardekaart als betaalmiddel in de betaalautomaat in de parkeergarage. Parkeert u langer dan 6 uur (Parking Stadhuis 4 uur), dan betaalt u het resterende bedrag bij. Bewaar uw inrijkaart goed. Deze heeft u nodig bij het afrekenen met de waardekaart bij de betaalautomaat. Ga met uw inrijkaart naar de betaalautomaat van de parkeergarage en doe deze in de automaat. U ziet het verschuldigde bedrag in beeld en rekent af. Na het betalen ontvangt u uw inrijkaart terug van de automaat. Hiermee kunt u uitrijden.

 

De waardekaart wordt door Het Nationale Theater verkocht uit service-oogpunt. Het Nationale Theater is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of het niet werken van de waardekaart.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie