Kaartverkoop

Profiteer van de voordelen van online kaarten bestellen. U betaalt geen transactiekosten en ziet meteen de meest actuele informatie, randprogramma's en dinermogelijkheden. U ontvangt uw e-tickets direct in uw mailbox.

U kunt uw kaarten voor seizoen 2018/2019 ook bestellen via het bestelformulier.

Lukt het niet om online kaarten te bestellen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 088 3565356 of kassa@hnt.nl. 

Persoonlijk advies

Indien u een vraag heeft of graag persoonlijk advies wilt, kunt u uw kaarten telefonisch of aan de balie bestellen. Voor telefonisch bestellen wordt €2,- per transactie in rekening gebracht. Uw reservering vervalt na 7 dagen. Wij kunnen u een e-mail met een betaallink toesturen, zodat u, na betaling, direct uw e-tickets in uw mailbox ontvangt. Opsturen kan ook (verzendkosten €3,-). Tot 3 werkdagen voor de voorstelling kunt u er ook voor kiezen de kaarten per post te ontvangen (verzendkosten €3,-).

 

Telefoon

088 3565356 (ma - za 14.00 tot 19.00 uur)

 

Balies

Het Nationale Theater verkoopt kaarten voor alle voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui, Zaal 3 en de HNT Studio's. Let goed op de locatie waar de voorstelling plaatsvindt!


Koninklijke Schouwburg

Korte Voorhout 3, 2511 CW Den Haag
di-za 14.00 tot 19.00 u. of tot aanvang voorstelling
Op zo, ma en feestdagen is de balie geopend vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.


Theater aan het Spui
Spui 187, 2511 BN Den Haag
di-vr 14.00 tot 19.00 u. of tot aanvang voorstelling
Op zo, ma en feestdagen is de balie geopend vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.


Zaal 3
De Constant Rebecqueplein 20a, 2518 RA Den Haag
De kassa in Zaal 3 is alleen geopend voor verkoop van de voorstelling in Zaal 3 op die dag. De kassa van Zaal 3 opent 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling.


HNT Studio's

Schouwburgstraat 8, 2511 VA Den Haag
Kaarten voor de HNT Studio's zijn online, telefonisch en via de balie's van de Koninklijke Schouwburg en Theater aan het Spui te koop.


Mail

Mail voor vragen naar kassa@hnt.nl.


Persoonlijke gegevens

Indien u kaarten voor een voorstelling heeft aangeschaft waarbij een wijziging plaatsvindt, ontvangt u persoonlijk bericht. Het is daarom erg belangrijk om uw contactgegevens zo volledig mogelijk in te vullen en deze goed te controleren. Ons privacy-statement vindt u op www.hnt.nl/privacy.


Retourneren of ruilen

Het is helaas niet mogelijk om kaarten te retourneren. Ruilen voor een andere voorstelling of een tegoedbon kan tot 3 werkdagen voor de voorstelling aan onze kassa. Hiervoor rekenen we administratiekosten van €2,-. Kaarten kwijt? Bij de kassa kunt u tegen administratiekosten kopiekaarten krijgen.


Slechthorenden

De Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg beschikt over een radiografische installatie voor slechthorenden. U kunt op vertoon van uw toegangsbewijs een hoofdtelefoon ophalen bij de informatiebalie in de foyer. In Theater aan het Spui, Zaal 3 en HNT Studio's is geen installatie beschikbaar.


Mindervaliden

Voor rolstoelgebruikers zijn in de Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg en in beide zalen van Theater aan het Spui een aantal rolstoelplaatsen gereserveerd. Indien u van deze plaatsen gebruik wilt maken, neem dan tijdig contact op met de kassa via 088 3565356 of via kassa@hnt.nl


Portemonneeloze pauze

In de Koninklijke Schouwburg zijn bij vrijwel alle voorstellingen zowel een drankje in de pauze als de bewaakte garderobe bij de prijs inbegrepen. Indien uw voorstelling geen pauze heeft, dan krijgt u het drankje na afloop. In Theater aan het Spui geldt geen portemonneeloze pauze en de garderobe is onbewaakt. U kunt uw waardevolle spullen kosteloos opbergen in een kluisje.
 
Laatkomers
Laatkomers lopen het risico na aanvang niet of later toegelaten te worden tot de voorstelling. Mobiele telefoons dienen voor aanvang uitgezet te worden. Het is op geen enkele locatie toegestaan om foto-, film- en/of geluidsopnamen te maken.

Accepteert u onze cookies?

Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.

Meer informatie