Theaterbrasserie Wasserman in de Koninklijke Schouwburg

 

Het menu van Theaterbrasserie Wasserman in december

Voorafgaand aan vrijwel alle Grote Zaal voorstellingen en na afloop van de matinees (m.u.v. jeugdvoorstellingen) kunt u dineren in onze gezellige Theaterbrasserie Wasserman. Iedere maand wordt een nieuw driegangenmenu à € 29,50 samengesteld. Heeft u minder tijd voor een driegangendiner? Dan kunt u ook genieten van het gerecht van de maand.

Reserveren bij Theaterbrasserie Wasserman
Wasserman in de Koninklijke Schouwburg is voor avondvoorstellingen geopend vanaf 17.30 uur. Reserveer direct bij aanschaf van uw kaarten online of via de kassa, of maak een reservering op een later moment via wasserman@hnt.nl of (070) 356 53 56.

Portemonneeloze pauze
In de Koninklijke Schouwburg zijn bij vrijwel alle voorstellingen zowel een drankje in de pauze als de bewaakte garderobe bij de prijs inbegrepen. Indien uw voorstelling geen pauze heeft, dan krijgt u het drankje na afloop.

High Tea
Voorafgaand aan vrijwel alle matineevoorstellingen in de Grote Zaal kunt u genieten van een heerlijke High Tea à € 16,50. Begin uw middag met diverse zoete en hartige lekkernijen, vers voor u gemaakt door lokale patissiers. Tijdens de High Tea schenken we onbeperkt thee uit het luxe assortiment van Peeze. Bekijk de data.

High Wine
Na afloop is Wasserman geopend voor een hapje of drankje of bij bepaalde voorstellingen voor een High Wine à € 15,75. Tijdens deze High Wine proeft u van hartige lekkernijen, vergezeld van twee heerlijke glazen wijn. Bekijk de data.

Borrelarrangement

Rondom vrijwel al onze voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg worden verschillende
borrelarrangementen aangeboden. Met een borrelarrangement wordt er voor u tijdens de pauze of indien geen pauze na afloop van de voorstelling een tafeltje gereserveerd in onze Theater Brasserie en staat uw drankje samen een aantal hapjes (chips van verschillende groenten, gemengde olijven en blokjes oude kaas) direct voor u klaar! Reserveer uw borrelarrangement via wasserman@hnt.nl of 0900-3456789.