Dineren op het zomerterras

Van dinsdag 2 t/m zaterdag 20 juli ben je van harte welkom om te dineren op het zomerterras voor de Koninklijke Schouwburg! Een hoofdgerecht kost €15 per persoon en er is elke avond livemuziek. Ook is er een speciale cocktailkaart. Het zomerterras is elke dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag open van 17:00 tot 21:00 uur. Reserveer een diner >

Je reserveert kosteloos een diner. Op de dag zelf kies je bij de bar je gerecht. Je kiest zelf je tafeltje uit, op het zomerterras of in de foyer.

Wist u dat we elke maand een nieuw menu serveren in onze Theaterbrasserie? We zijn bij bijna alle voorstellingen open vanaf 17.30 uur.


Reserveer uw tafel al tijdens het bestellen van uw voorstellingskaarten óf natuurlijk op een later moment via onderstaande button (alleen voor komende maand) of te mailen of bellen
naar wasserman@hnt.nl/088 3565356.


BEKIJK HET MENU
 EN/OF RESERVEER HIER


Uw drankje is inbegrepen

Uw drankje is bij voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg bij uw kaarten inbegrepen. Er staat een drankje voor u klaar in de pauze, of als er geen pauze is na afloop van de voorstelling. 

 

Een tafel met borrelhapjes in de pauze

In de pauze of na afloop staat er een drankje voor u klaar. Dat is vrijwel altijd bij uw kaartje inbegrepen. Wilt u daar iets lekkers bij? Bestel dan een borrelarrangement voor bij uw bezoek. Dan staat er in de pauze of na afloop een tafel met hapjes voor u klaar in Theaterbrasserie Wasserman.

 

Geef voor aanvang van de voorstelling bij de informatiebalie vast door wat u wilt drinken, dan staat uw drankje ook bij de hapjes. Het borrelarrangement is € 3,50 per persoon bestaat uit groentechips, nootjes en blokjes oude kaas.

Onbeperkt thee en lekkernijen van lokale patissiers

Begin uw middag in de schouwburg met een high tea in de theaterbrasserie. Voorafgaand aan vrijwel alle matineevoorstellingen in de Grote Zaal serveren we een heerlijke high tea. U geniet van diversie zoete en hartige lekkernijen gemaakt door lokale patissiers. En we schenken daarbij zoveel thee als u maar wil. Bekijk de data.

 

Reserveer uw arrangement via wasserman@hnt.nl of bel naar 088 3565356.

 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie