Eten en drinken

Lekker genieten van een hapje en een drankje voor en na de voorstelling. Dit kan in de Koninklijke Schouwburg en Theater aan het Spui. Boek uw diner en of pauze-arrangement direct bij een voorstelling of bel naar de kassa om te reserveren via 0900-3456789 (10cpm).

Theater Brasserie Wasserman in de Koninklijke Schouwburg
Voorafgaand aan vrijwel alle Grote Zaal voorstellingen en na afloop van de matinees (m.u.v. jeugdvoorstellingen) kunt u dineren in onze gezellige Theater Brasserie Wasserman. Iedere maand wordt een nieuw driegangenmenu à € 29,50 samengesteld. Heeft u minder tijd voor een driegangendiner? Dan kunt u ook genieten van het gerecht van de maand, een heerlijke SchouwBurger à € 15,00 of één van de salades of soepen.
 

Elke maand een nieuw menu
Heeft u trek in een heerlijke, volledige maaltijd die aangepast is op het seizoen? Probeer dan eens het gerecht van de maand! In mei is het gerecht van de maand Asperges Flamande, ham, aardappel, ei, peterselie, boterjus (€ 22,50).

Voorafgaand aan vrijwel alle matineevoorstellingen in de Grote Zaal kunt u genieten van een heerlijke High Tea à € 16,50. Begin uw middag met diverse zoete en hartige lekkernijen, vers voor u gemaakt door lokale patissiers. Tijdens de High Tea schenken we onbeperkt thee uit het luxe assortiment van Peeze. Na afloop is Wasserman geopend voor een hapje of drankje of bij bepaalde voorstellingen voor een High Wine à € 15,75. Tijdens deze High Wine proeft u van hartige lekkernijen, vergezeld van twee heerlijke glazen wijn.

Wasserman in de Koninklijke Schouwburg is voor avondvoorstellingen geopend vanaf 17.30 uur. Reserveer direct bij aanschaf van uw kaarten online of via de kassa, of maak een reservering op een later moment via wasserman@hnt.nl of (070) 356 53 56. Kijk voor meer informatie en het maand menu op www.hnt.nl/wasserman Rondom vrijwel al onze voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg worden verschillende arrangementen aangeboden. Reserveer uw arrangement tijdens het (online) bestellen van kaarten.


Share a Soup in Theater aan het Spui

Voorafgaand aan (bijna) elke avondvoorstelling in Theater aan het Spui biedt ’s-Peer catering een heerlijke maaltijdsoep aan, die u kunt aankleden met ‘soeptoppings’, vers gebakken brood en een salade. We noemen dit ‘Share a Soup’, omdat u zelf mag opscheppen en zo samen van het eten kan genieten. Van de € 9,50 per couvert gaat € 1,- naar een goed doel.


Portemonneeloze pauze

In de Koninklijke Schouwburg zijn bij vrijwel alle voorstellingen zowel een drankje in de pauze als de bewaakte garderobe bij de prijs inbegrepen. Indien uw voorstelling geen pauze heeft, dan krijgt u het drankje na afloop. In Theater aan het Spui geldt geen portemonneeloze pauze.