Eten en drinken

Lekker genieten van een hapje en een drankje voor en na de voorstelling. Dit kan in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3. 

Theater Brasserie Wasserman in de Koninklijke Schouwburg

Voorafgaand aan vrijwel alle Grote Zaal voorstellingen en na afloop van de matinees (m.u.v. jeugdvoorstellingen) kunt u dineren in onze gezellige Theater Brasserie Wasserman. Iedere maand wordt een nieuw driegangenmenu à € 29,50 samengesteld. Heeft u minder tijd voor een driegangendiner? Dan kunt u ook genieten van het gerecht van de maand, een heerlijke Pannetje mosselen met friet en remouladesaus à € 22,50 of één van de salades of soepen.
 

Het menu van Theater Brasserie Wasserman in november

Portemonneeloze pauze
In de Koninklijke Schouwburg zijn bij vrijwel alle voorstellingen zowel een drankje in de pauze als de bewaakte garderobe bij de prijs inbegrepen. Indien uw voorstelling geen pauze heeft, dan krijgt u het drankje na afloop.

High Tea

Voorafgaand aan vrijwel alle matineevoorstellingen in de Grote Zaal kunt u genieten van een heerlijke High Tea à € 16,50. Begin uw middag met diverse zoete en hartige lekkernijen, vers voor u gemaakt door lokale patissiers. Tijdens de High Tea schenken we onbeperkt thee uit het luxe assortiment van Peeze.

High Wine
Na afloop is Wasserman geopend voor een hapje of drankje of bij bepaalde voorstellingen voor een High Wine à € 15,75. Tijdens deze High Wine proeft u van hartige lekkernijen, vergezeld van twee heerlijke glazen wijn.

Reserveren bij Theater Brasserie Wasserman
Wasserman in de Koninklijke Schouwburg is voor avondvoorstellingen geopend vanaf 17.30 uur. Reserveer direct bij aanschaf van uw kaarten online of via de kassa, of maak een reservering op een later moment via wasserman@hnt.nl of (070) 356 53 56. Kijk voor meer informatie en het maand menu op www.hnt.nl/wasserman Rondom vrijwel al onze voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg worden verschillende arrangementen aangeboden. Reserveer uw arrangement tijdens het (online) bestellen van kaarten.

Borrelarrangement

Rondom vrijwel al onze voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg worden verschillende
borrelarrangementen aangeboden. Met een borrelarrangement wordt er voor u tijdens de pauze of indien geen pauze na afloop van de voorstelling een tafeltje gereserveerd in onze Theater Brasserie en staat uw drankje samen een aantal hapjes (chips van verschillende groenten, gemengde olijven en blokjes oude kaas) direct voor u klaar! Reserveer uw borrelarrangement via wasserman@hnt.nl of 0900-3456789.

 

 

Share a Soup in Theater aan het Spui

Voorafgaand aan (bijna) elke avondvoorstelling in Theater aan het Spui biedt ’s-Peer catering een heerlijke maaltijdsoep aan, die u kunt aankleden met ‘soeptoppings’, vers gebakken brood en een salade. We noemen dit ‘Share a Soup’, omdat u zelf mag opscheppen en zo samen van het eten kan genieten.

 

Het menu van Share a Soup in Theater aan het Spui.

HOPE Foundation
Van de €9,50 per couvert gaat €1,- naar het goede doel de HOPE Foundation. Dit is een Nederlandse organisatie die door middel van kunst en cultuur getraumatiseerde kinderen in Gaza ondersteunt en helpt een betekenisvol leven op te bouwen en hun trauma's te verwerken.

Reserveren bij Share a Soup
Reserveer uw soep via soup@hnt.nl of 070-3565356.

Portemonneeloze pauze

In Theater aan het Spui geldt geen portemonneeloze pauze.

 


Dineren in Zaal 3

Het café van Zaal 3 is woensdag t/m zaterdag geopend van 10.00u tot 0.00u, zondag vanaf 11.00u. De keuken is open van 10.00u – 21.30u. Op zondag van 11.00u – 21.30u. Er wordt ontbijt, lunch en diner van Leonore geserveerd.

Tijdens het theaterseizoen (september – mei) is de keuken open van 16.00u – 21.30u op voorstellingsavonden die niet binnen onze reguliere openingsavonden vallen (maandag en dinsdag).

 

Het menu van Zaal 3.

Reserveren bij Zaal 3
Wilt u voorafgaande aan een voorstelling komen eten? Dan kunt u wanneer u een kaartje via de website koopt, reserveren door het diner aan te vinken. U kunt ook bellen naar Zaal 3. Te bereiken op 070 4061691.